Goedkoper games scoren

0
65

Gamen is voor veel mensen een van hun favoriete manieren om tijd door te brengen. Vooral tegenwoordig nu alles online kan, is ook digitaal spellen kopen veel makkelijker geworden. Toch blijft het allemaal wel geld kosten. Of het nu een nieuw of een oud spel is, als het niet in de korting is blijven spellen redelijk duur. Zou het daarom niet fijn zijn om spellen goedkoper te kunnen vinden ergens? Wat nou als er een winkel is waar je spellen digitaal kunt kopen, tegen goedkopere prijzen dan dat ze officieel verkocht worden? Je zou het bijna niet geloven, maar toch zijn er websites daarvoor en G2A is een van de populairste.

Voor gamers, door gamers

G2A is een website waar je spellen voor alle game-platformen kunt kopen. Of je nou op Playstation speelt, op je Nintendo Switch, of op je vertrouwde computer, G2A heeft voor alle platformen veel verkrijgbaar. G2A is een website waar mensen codes voor games verkopen. Deze codes kun je dan invoeren in de winkel, om het spel gratis te krijgen. De codes kosten wel geld, natuurlijk, maar ze zijn vrijwel altijd goedkoper dan het spel is in de winkel zelf.
De codes voor de spellen worden door duizenden verschillende mensen aangeboden. Sommige zijn grote inkopers, sommige zijn gewoon door particuliere gamers aangeboden. Net als websites zoals Marktplaats kun je reviews lezen van alle aanbieders, en kijken hoeveel van hun aankopen positief of negatief ervaren worden. G2A houdt natuurlijk zelf ook in de gaten wat er allemaal gebeurt en grijpt dan ook in wanneer dit nodig is. Daarnaast bieden ze ook een service aan vanuit hunzelf om een klein beetje bij te betalen, wat vanuit G2A zelf voor garantie zorgt en ook prioriteit geeft aan jouw probleem, mocht je die tegenkomen.

Acties en meer

Ondanks dat G2A al een website is waar meer dan genoeg korting te vinden is, doen zij ook altijd mee aan kortingen met feestdagen of andere festiviteiten. Vaak wordt er dan korting aangeboden vanuit G2A zelf, of bieden ze acties aan waar je dingen mee kunt winnen. Nou klinkt dat tweede misschien alsof je één van de honderden moet zijn om te winnen, maar niks is minder waar. Zo kun je bij elke aankoop aan een rad draaien en krijg je gegarandeerd iets extra’s bij je aankoop, van een klein spel dat je niet kende tot de populairste spellen van het moment. Daarnaast bied G2A ook vaak bundels aan. Hiermee koop je het spel dat je wil, inclusief uitbreidingen, of voorgaande games in de serie.

Natuurlijk is het altijd fijn om de dingen die je wil met korting te kunnen kopen. Toch moet je altijd blijven opletten met online winkelen. Wil je meer weten over online winkelen en de belangrijke dingen waar je voor uit moet kijken? Lees er dan snel meer over in dit artikel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here