Welke app voor gratis e-mail gebruiken?

0
24

Je hebt al genoeg kosten om jezelf van internet te kunnen voorzien. Het is dus ook wel fijn wanneer je van sommige diensten gratis gebruik kunt maken. E-mail is daarvan het beste voorbeeld. Dit is altijd al een dienst geweest die door veel aanbieders gratis werd weggegeven. Door de jaren heen is het wel zo ontwikkeld, dat andere aanbieders de belangrijkste spelers zijn geworden. Waar ooit bijvoorbeeld Hotmail het account was dat je moest hebben, zijn er nu talloze betere opties. Het is dus de hoogste tijd om de beste apps eens te bekijken.

De app van Gmail

Misschien wel de meest gebruikte e-mailapp is Gmail. Dat komt natuurlijk vooral ook omdat het verwant is aan Google en YouTube, twee van de meest gebruikte websites op de wereld. Die overeenkomsten voel je en zie je gelijk. Waardoor het dus ook een stuk gemakkelijker en intuïtiever wordt om de dienst te gebruiken. Dat is zeker ook een reden waarom steeds meer mensen deze dienst willen gebruiken. Daarnaast is het ook fijn dat je veel mogelijkheden tot personaliseren hebt. Daardoor wordt het alleen maar gemakkelijker om de mails op jouw manier te lezen en te verwerken. De app is bovendien net zo gemakkelijk te gebruiken als de website, wat het alleen maar aantrekkelijker maakt. Ook het opstellen, plannen en verzenden van eigen e-mails kan heel gemakkelijk als je op deze manier werkt.

De app van Mozilla

Al jaren wordt Thunderbird van Mozilla als het grote alternatief voor de eerder genoemde app van Google gezien. Dat komt natuurlijk vooral ook omdat ook deze heel veel mogelijkheden biedt. Mozilla wordt op heel veel fronten als een alternatief voor Google gezien, niet alleen op het vlak van e-mail. Veel van de punten die bij de vorige app werden genoemd, zijn dus ook hier van toepassing. Denk bijvoorbeeld aan de herkenbaarheid. Dit maakt het besturen van de app alleen maar gemakkelijker. Zeker als het om e-mail gaat is dat natuurlijk belangrijk. Met deze app wordt het net iets simpeler om op een goede manier orde in je leven te houden. Daarnaast is veiligheid voor deze aanbieder ook een belangrijk punt. Ieder mens wil zijn persoonlijke post graag goed afgeschermd zien. Daar kan je met deze app in ieder geval wel zeker van zijn.

De app van Yahoo

Er zijn ook klassiekers die het nog altijd heel goed doen. Waar sommige aanbieders allang niet meer bieden wat ze ooit boden, daar is Yahoo nog altijd een sterke speler op de markt voor gratis e-maildiensten. Dat was het aan het eind van de jaren negentig al en door er veel tijd en aandacht aan te besteden, is het dat nog altijd. Wie al heel lang deze dienst gebruikt, heeft de veranderingen kunnen zien gebeuren. Wie vroeger Yahoo gebruikte en is overgestapt naar andere aanbieders, doet er goed aan om toch eens te kijken wat er tegenwoordig geboden wordt. Het is zeker interessant om te zien hoe je met deze app alles heel gemakkelijk ordent en organiseert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here