Echte Woolrich Jassen kopen op het internet

0
581
vrouw met jas

Er zijn op diverse forums veel tips te vinden waaraan je echte Woolrich Jassen kan herkennen. Helaas moet er gezegd worden dat de tips die worden gegeven in 50% van de gevallen niet kloppen en dat een goede namaak niet snel te onderscheiden is van een echte Woolrich jas, helaas maar waar. Op het internet worden er bovendien diverse trucs gebruikt om jou als koper te misleiden. Enkele trucs zijn het sturen of plaatsen van echte foto’s van Woolrich Jassen waarna na betaling een namaak wordt toesturen, de helft van het bedrag vooruit laten betalen en dan nooit het product toesturen en ga zo maar door. Maar waar herken je echte Woolrich jassen dan wel aan?

Waaraan herken je echte Woolrich Jassen aan?

Dit is erg moeilijk te zeggen maar hier volgen een aantal tips van mijzelf en goede tips die ik op het internet ben tegen gekomen.

  • Wanneer je koopt via marktplaats, betaal dan nooit vooraf,
  • Let goed op de afwerking van de jassen. Het zijn immers jassen in het dure segment. Woolrich staat erom bekent dat zij uitermate hoge kwaliteit en afwerking bieden. Let daarom vooral op de stiksels, of er bijvoorbeeld draadjes uitsteken. Kijk ook naar de kwaliteit van de stof (naar de dikte en sterkte). Tot slot verdient de bontkraag ook een inspectie. Trek je de haren er zo uit, dan is het namaak.
  • Let bij de winterjassen van Woolrich ook op de vulling. Echte Woolrich Jassen hebben een volle vulling die op zijn plek blijft zitten. Dit is alles bepalend voor de vorm van de jas. Is de vulling aan de onderkant van de jas voller dan aan de bovenzijden van de jas dan is de kans groot dat het namaak is.
  • Een belangrijke tip die vaak vergeten wordt is: zoek referentie materiaal. Vertrouw je het niet, ga dan naar de officiële website van Woolrich en bekijk de jassen zorgvuldig. Let hierbij op knopen, ritsen, emblemen, vorm van de jas en de stof (glimmend of mat).

Woolrich Jassen kopen op internet

Hier volgen enkele tips waarop u moet letten om te oordelen of de website waar u uw Woolrich jas koopt te vertrouwen is. Daarnaast vindt u een lijst met websites waar u veilig uw Woolrich artikelen kunt bestellen.
Omdat het kopen van een Woolrich jas een flinke uitgave is, is het noodzakelijk vooronderzoek te doen. Enkele tips waarop u moet letten. Dit klinkt misschien erg logisch maar koop alleen op websites die u vertrouwd of kent. Neem niet alle keurmerken klakkeloos aan maar onderzoek of het bedrijf of website hier ook echt bij is aangesloten. Lees daarnaast de teksten van de website grondig door. Er zijn namelijk veel websites die Woolrich Jassen verkopen en boordevol met taal en spellingsfouten zitten, en zinnen bevatten die niet correct zijn opgebouwd.

De betrouwbare websites bieden de mogelijkheid om het product thuis te laten bezorgen en achteraf te betalen. Is het artikel niet naar wens of is het niet wat je ervan had verwacht dan kan je het binnen 14 dagen retourneren (in sommige gevallen zelfs binnen 30 dagen).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here