Gezamenlijke agenda voor iedereen te gebruiken

0
29
blog placeholder

Hoe werkt het precies?

Dayhaps is bedoeld om de oude keuken kalender te vervangen voor een simpelere en gemakkelijkere versie op uw telefoon, het is mogelijk om deze app te downloaden op uw Iphone en op uw Android toestelen. Na installatie zal u zich eigen aan moeten melden, na aanmelding op de app is het mogelijk om een privé agenda te maken of een gezamenlijke agenda. Als een agenda is aangemaakt, kunt u eenvoudig personen aan uw agenda toevoegen, de uitgenodigde personen zullen hier een notificatie voor ontvangen en de mogelijkheid hebben om bij de gezamenlijke agenda te komen.

Na acceptatie zullen de betreffende personen bij de agenda zitten, als er een afspraak in de gezamenlijke agenda word gemaakt, zullen ze ook hiervoor een notificatie krijgen. Zo kan er makkelijk rekening met elkaar genomen worden en kan er voor gezorgd worden dat er om de afspraak heen gepland indien dit ter spraken komt. Dit verkomt verwarring en zorgt voor wat meer structuur in het dagelijkse leven.

Tevens is het ook mogelijk om reminder is te stellen, zo kunt u er voor zorgen dat u nooit te laat kunt komen voor uw belangrijke afspraken. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit bij een gezamenlijke agenda afspraak te doen, hierdoor worden alle gebruikers optijd op de hoogte gesteld en kan iedereen er voor zorgen dat ze optijd aanwezig zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here