PS4 laten ombouwen? Lees dit eerst!

0
2574
playstation

Er wordt veel over gepraat: de PS4 ombouwen. Het is iets waar Sony constant de strijdt mee aangaat, omdat Sony dit ziet als een modificatie die de PS4 geen eer aan doet. Ook is het na de PS4 ombouw zo dat het mogelijk is om spellen te spelen vanaf de harde schijf. Iets wat natuurlijk de game makers niet stimuleert om games te maken. Hierbij draait omzet een grote rol van betekenis. In dit artikel gaan we hier dieper op in.

PS4 laten ombouwen, hoe!?

Er zijn in principe twee manieren om de PS4 te laten ombouwen. Hiermee onderscheiden we de modchip en software. Laat ik direct zeggen dat de modchip illegaal is, omdat hierbij aan de hardware geknoeid wordt. Wanneer dit gebeurd kun je waarschijnlijk niet meer online spelen, omdat Sony je account namelijk blokkeert. Dit is dus iets wat af te raden is. Ook is het niet goed voor de garantie, die is (uiteraard) weggevallen zodra er iets met de hardware gebeurd. Daarom raden we sterk af om de PS4 te laten ombouwen met een modchip. U kunt namelijk zelf uw PS4 ombouwen met de software die online beschikbaar is. Het is vrij gemakkelijk en vaak geven ze een handleiding cadeau waarmee iedereen het kan. De PS4 ombouwen door middel van modchip is dus geen goed idee, met software wel.

PS4 laten ombouwen met software

In de vorige alinea hadden we het over de PS4 laten ombouwen met een modchip, wat onverstandig is. In dit stuk gaan we het hebben over de ombouw met software. De PS4 laten ombouwen met software is een veel beter idee omdat er in principe niets gebeurd met de PS4 zelf. Sony kan je daarom niet blokken en het is niet illegaal. Je mag namelijk wel spellen spelen vanaf de harde schijf, wanneer je de spellen in bezit hebt. Dus niet gedownload. Je update dus alleen de software, die te overschrijden is. Hierdoor is de ombouw die geschied via software uitermate populair en gangbaar voor iedereen. Daarom wordt dit ook door ons aangeraden. Doe er uw voordeel mee en hartelijk dank voor het lezen van dit artikel. Wanneer dit artikel in de smaak valt waarderen we elke like en tweet of +1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here