Je website promoten

0
17
blog placeholder

Dit kan op veel verschillende manieren:

  1. Linkbuilding,; Zoek naar soort gelijke websites en vraag naar een linkruil.
  2. Artikel marketing; Plaats artikelen over onderwerpen van uw site op websites zoals punt.info.
  3. Zoekmachine optimalisatie (SEO); Goede titel en teksten en urls zijn een must.

Zo is Google een hele belangrijke verkeersbron voor websites; hier komt het meeste verkeer, internet gebruikers, vandaan maar is het hoger komen in Google een vak apart. Dit heet met een moeilijke term Search Engine Optimization en komt erop neer dat er veel foefjes en handigheidjes zijn om uw website te optimaliseren voor Google. Begin hiermee met de basis en zoek op fora naar tips en trucs; bijt u zich hier echter niet helemaal in vast want de resultaten van uw Search Engine Optimization werkzaamheden kunnen weken of maanden op zich laten wachten.

Ook is het mogelijk om zoveel mogelijk linkpartners te zoeken zodat er heel veel websites zijn die een link naar u hebben (en als partner een link naar hun website). Zo helpt u elkaar om meer bezoekers te krijgen en uw website nog leuker te maken.

Daarnaast zijn er ook websites waarbij u gratis uw link kunt toevoegen; dit kan bijvoorbeeld bij Linkexplorer.nl. Hier kunt u gratis uw website link toevoegen zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Bij veel andere websites waar u uw link kunt toevoegen moet u voor uw link betalen of moet u een link van deze website terugplaatsen: bij Linkexplorer.nl hoeft dit dus niet. Linkexplorer.nl is een zogeheten linkdirectorie; in andere woorden een wegwijzer voor internet gebruikers met allemaal website links om de internet gebruiker zo de weg te wijzen op het wereld wijde web.

Intermoes kan u helpen uw website hoger te rangschikking indien dit u niet zelf lukt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here