De goedkoopste cartridge voor uw printer van HP

0
140
printer

Online of offline een nieuwe HP cartridge kopen

Indien u de af te drukken documenten direct nodig hebt zit er niets anders op dan de lokale elektronicazaak met een bezoek te vereren. Hoewel webshops tegenwoordig steeds sneller kunnen leveren, zult u nooit op dezelfde dag over uw nieuwe cartridge kunnen beschikken.

Is er minder haast geboden? Dan vormt het aanschaffen van een nieuwe cartridge op internet een serieuze optie. Ten eerste is het aanbod overweldigend en met behulp van de speciale code op uw cartridge vindt u met enkele muisklikken de webshop die uw nieuwe inktpatroon op voorraad heeft. Een ander voordeel is de prijs. Het is algemeen bekend dat webshops (door lagere kosten) lagere prijzen kunnen hanteren waardoor u jaarlijks tientallen euro’s op de aanschaf van uw HP cartridge kunt besparen.

Originele HP cartridges of een cartridge van het huismerk?

Wilt u zo veel mogelijk printjes kunnen maken voor zo min mogelijk geld? Dan kunt u overwegen om tot aanschaf van een cartridge van het huismerk over te gaan. Diverse webshops bieden consumenten de mogelijkheid om te kiezen voor een cartridge die niet door de fabrikant van de printer is geproduceerd. De prijs van een dergelijk inktpatroon ligt in de meeste gevallen op hetzelfde niveau. Er is echter één belangrijk verschil: de cartridges van het huismerk bevatten tot 150% meer inkt waardoor u meer printjes kan maken en de cartridge minder vaak hoeft te vervangen.

De bekende webshop 123inkt.nl raadt in vrijwel alle gevallen aan om een cartridge van het huismerk te nemen in plaats van een origineel exemplaar. Ons advies: bestel een inktpatroon van het huismerk en beoordeel of het verschil in kwaliteit het prijsverschil met een originele cartridge waard is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here