Gratis link toevoegen

0
37
blog placeholder

Daarnaast kan het ook van waarde zijn voor uw plek in Google, aangezien Google dan kan zien dat er websites zijn die een link plaatsen naar uw website en uw website dus interessant is. Ook zijn er veel internet gebruikers die een website als Linkexplorer.nl als startpagina hebben waardoor u door kliks op uw gratis link ook nog eens meer bezoekers kunt krijgen.

Bij linkdirectories zoals Linkexplorer.nl worden alle links ingedeeld in een categorie zodat de normale internet gebruiker bij het zoeken van website in een bepaalde categorie niet de hele lijst hoeft door te zoeken. Dit heeft dus een voordeel voor de internet gebruiker omdat het de website gebruikersvriendelijker maakt, maar het heeft ook een voordeel voor u als website eigenaar. Zo kan Google meer waarde aan de gratis link hechten omdat Google kan ‘zien’ dat de plaats van de gratis link is toegevoegd aan een categorie die past bij de website. Zo zal Google een website link over vissen meer waarderen als die in de categorie Dieren staat dan in de categorie Zakelijk.

Veel linkdirectories vragen voor het plaatsen van deze link of een geldbedrag of hangen er de voorwaarde aan dat u verplicht op uw website een link naar de linkdirectorie moet plaatsen. Dit is bij Linkexplorer.nl niet het geval; hier kunt u echt gratis uw link toevoegen zonder voorwaarden. Daarnaast heeft Linkexplorer.nl ook nog Awards waardoor uw link website van de dag kan worden en daardoor nog meer exposure krijgt voor de internet gebruiker en voor Google; al met al is het de alleen nog maar de vraag waarom u uw website link nog niet gratis heeft toegevoegd aan linkdirectories als Linkexplorer.nl?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here