Festival app laten maken

0
34
blog placeholder

Festival app laten maken

Een festival app laten maken is een goede oplossing voor  elke event organisatie en een goede tool om ter promotie in te zetten maar ook om bezoekers te informeren over jouw event.

Naast een website kan je met een eigen app nog meer leuke oplossingen bieden die je niet of lastig met een website kan oplossen, denk hierbij aan het versturen van push berichten, stempelkaart via QR code i.c.m. je camera op je smartphone en heel veel meer.

App keuze

Wij raden natuurlijk altijd aan om naast een app een website te laten maken, maar hebben de meeste organisaties deze al. Wil je aan een app beginnen dan is natuurlijk de eerste vraag wat je met een app wilt bereiken en wat het mogelijk opbrengt.

Na het in kaart brengen van alle wensen en behoeften kan je een app op verschillende manieren ontwikkelen en kan er gekeken worden welke manier de beste oplossong biedt.

Een custom app is maatwerk en hier is veel programmeerwerk voor nodig. Het voordeel is dat ‘bijna’ niks te gek is en alles gemaakt kan worden. Het nadeel is de langere ontwikkelingstijd die nodig is en de  hogere ontwikkelingskosten tegenover de lengte van het event of festival.

Een andere goede oplossing is dan ook om voor een app te kiezen die als basis al gebouwd is, zogenaamde systeem apps met allerlei voorontwikkelde functies. De ontwikkelingstijd is erg kort en kan de applicatie vaak al binnen enkele weken online staan. Ook de prijs is vaak een fractie van de prijs tegenover een custom app. Het nadeel is dat deze app soort qua framework voor meerdere events gebruikt wordt waardoor het stukje ‘uniek’ zijn een stuk minder is. Ook is er vaak een beperking op het aantal functies qua werking.

Aan de slag

Als je een keuze hebt gemaakt zoek je natuurlijk een goede app developer en dat zijn wij van iMediaStars Hilversum. Zet je wensen dan ook op een rij dan gaan wij graag met je in gesprek om alles op een rij te zetten. Laat je door ons vrijblijvend informeren en bekijk de mogelijkheden. Naast het ontwikkelen hebben wij veel ervaring in design, marketing en mogen wij o.a. Alda Events tot een van onze klanten rekenen.

Wil je dan ook een app laten maken dan doen wij de rest zodat jij tijd over houdt voor waar je goed in bent, namelijk het organiseren van een event.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here