Eenvoudig en goedkoop een professionele website maken

0
15
blog placeholder

Ben je niet zo’n lezer maar meer een kijker? Bekijk ons promotie filmpje!


Er zijn veel diensten op internet waarmee het mogelijk is om eenvoudig je eigen website te maken, echter ontbreken er vaak een aantal cruciale elementen die de één wel weer heeft, en de ander weer niet. Om deze reden hebben wij Kwik CMS gemaakt: een pakket waar alles inzit, die nog simpeler te bedienen is dan Word.
 
Het maken van je eigen website wordt zó eenvoudig, dat je er plezier aan gaat krijgen. Je kunt kiezen uit meer dan duizend professionele website ontwerpen, wij zullen je website gehele online zetten en je hosting, email en domeinregistratie afhandelen. Het beste van dit alles: onze pakketten beginnen al vanaf €19 p/maand, maandelijks opzegbaar!
 
Waarom Kwik CMS?

  • Een super makkelijk bij te houden website, waaraan je eenvoudig nieuwe elementen aan toe kunt voegen
  • Naadloze integratie met social media (Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+)
  • Goedkoop en professioneel!
  • Automatisch een compleet reponsive mobiele website, zonder dat je daar iets extra’s voor hoeft te doen.
  • Een ‘drag en drop’ systeem, sleep eenvoudig nieuwe elementen in je webpagina.
  • Veel modules waaronder: teksten plaatsen, afbeeldingen plaatsen, (actie) knoppen plaatsen, contactformulieren, youtube video’s in je webpagina plaatsen, je eigen layout bepalen door middels van te plaatsen kolommen en nog veel meer.
Waarom zijn onze pakketten zo goedkoop, en maandelijks opzegbaar? Omdat wij vinden dat het tijd is dat kwaliteit websites ook mogelijk worden voor mensen die geen duizenden euro’s voor een website neer kunnen leggen. Dit is de reden dat wij zelf website software hebben geschreven waarmee u uw website zelf kunt beheren zonder dat daar technische kennis voor nodig is.
 
Mocht u toch vragen hebben? Dan helpen wij u natuurlijk gewoon verder! Wilt u meer informatie, kom dan gewoon eens op de koffie, of we komen gewoon bij u. U kunt ons ook via e-mail of telefonisch bereiken.
 
U kunt binnen een paar dagen uw eigen professionele website online hebben! Waar wacht u nog op?
 

Bekijk ons promotie filmpje en raak overtuigd!
http://scherpontwikkeling.nl/kwikcms-makkelijk-en-goedkoop-je-eigen-website-maken!.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here