Masterplan stroomgebied Jordaan rivier geleid door Jeroen Kool

0
77
blog placeholder

Royal Haskoning DHV heeft de opdracht aangenomen om met een masterplan de plannen van de verschillende partijen in één plan te integreren. Op deze manier moet iedereen in de omgeving van de rivier in hun behoeften worden voorzien.

De rivier heeft een lengte van 200 kilometer en het water uit de rivier wordt momenteel gebruik voor het besproeien van de aangrenzende landbouwgronden en het voorzien in de drinkwaterbehoefte. Problemen hierbij zijn echter wel dat hierbij niet iedereen bereikt wordt en dat het water enorm vervuild is. De reden voor de vervuiling moet worden gezocht in het storten van afvalwater en een gebrekkige zuivering. In een gebied dat sowieso arm is aan water is dit een belangrijk project, niet in de laatste plaats vanwege de politieke spanningen in de regio.

De opdracht voor Jeroen Kool en zijn team

Met een aantal andere partijen heeft Royal Haskoning DHV deze uitdagende opdracht gekregen van de Friends of the Earth Middel East. Het uiteindelijke doel is dat de verschillende partijen met elkaar samen gaan werken om de toekomst van de rivier en haar doeleinden veilig te stellen. Jeroen Kool is projectmanager bij het bedrijf en geeft aan dat vrije toegang voor iedereen een sleutelrol speelt binnen het project. Alleen op deze manier kan de belangrijke functie die de rivier heeft, worden hersteld.
Veel partijen werken in een consortium samen aan een goed eindresultaat. Hierbij wordt er gekeken naar ecologische en economische resultaten. De keuze voor Royal Kaskoning DHV is eenvoudig te verklaren. Het bedrijf heeft veel binding en ervaring met de regio en kan daarom op effectieve wijze dit project aanpakken en tot een goed resultaat brengen.
 
Meer informatie van dit project van Jeroen Kool is onder andere te vinden op http://www.royalhaskoningdhv.com/NIEUWS/Persberichten/Royal-HaskoningDHV-ontwikkelt-masterplan-stroomgeb

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here