Wat zijn Nederlandse Films

0
18
blog placeholder

Zijn Nederlandse Films nog populair?

Ja volgens ons zijn Nederlandse Films nog heel populair als je bijvoorbeeld gaat kijken naar films zoals new kids, er komt en vrou bij de docter. kun je wel zeggen dat nederlandse films nog steeds heel populair zijn. daarom worden er natuurlijk ook nog steeds nieuwe nederlandse films gemaakt.

Wat zijn Bekende Nederlandse Filmregisseurs:

  • Dick Maas (De lift, Flodder, Moordwijven)
  • Paul Verhoeven (Soldaat van Oranje)
  • Ben Sombogaart (Kruistocht in spijkerbroek, Pluk van de Petteflet, Het zakmes)
  • Maria Peters (Pietje Bell, Sonny Boy,  Kruimeltje, De Tasjesdief, Afblijven)
  • Joram Lürsen (In Oranje, Dolfje Weerwolfje, Alles is liefde)

Hoeveel Nederlandse Films Zijn er?

 
Op dit moment zijn er 1279 Nederlandse films natuurlijk gaan we hier niet alle films noemen dat zou een beetje te gek zijn maar we gaan er een aantall leuke doen.
 
Film1: Newkids Turbo
 
In deze Nederlandse Film gaat over en stel hangjongeren uit braband die liever lui als moe zijn drinken veel bier en hebben zo hun eigen taal. Eerst was dit en serie op het internet maar toen er eenmaal en film van uitkwam gingen alle remmen los er kwam zelf en 2de film uit en deze films waren de best bezochte films in nederland altijd.
 
Film2: Flodder in Amirika 
 
Welke nederlndser heeft deze film nou niet gezien of kent dit gezien uberhoud niet? Presies wellicht niemand iedereen kent dit gezin flodder kun je wel een beetje vergelijken met newkids omdat ze beiden grof zijn en blijkbaar vinden nederlanders dat leuk.
 
Bedankt voor het lezen ik hoop dat u er van heeft genoten en dat u nog meer van mijn artikels kunt lezen in de toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here