Wat worden de beste films van 2013?

0
22
blog placeholder

Het jaar 2013 is nog maar net aangebroken, toch zijn er al een aantal top films te zien in de Nederlandse bioscopen en staat de biosagenda al vol geplant met veel belovende titels.

After earth 

Een film die volgens vele filmkenners het erg zal gaan goed dit jaar is de film “after earth”. De hoofdrol speler wordt gespeeld door Will smith een erg bekende en goede acteur. Het gaat over een vader en zoon die op aarde crashen terwijl de aarde al meer dan duizend jaar bijna onbewoont is. Vader word echter door de laatste bewoners gevangen genomen en zijn zoon gaat hem proberen te redden. Deze film is pas in de zomer van 2013 in de bioscopen te zien maar gaat zeker kans maken om een van de betere films van 2013 te worden.

Superman man of steel

Veel echte fans hebben er al een tijdje op gewacht maar in 2013 komt er ook weer een nieuwe superman film uit. Dit maal heeft de film superman man of steel. Deze film word de actie film van 2013 je kunt er goede actie scenes in verwachten  met een zeer sterk verhaal. Helaas voor de echte superman fans is het nog eventjes wachten, ook deze film is pas in de zomer in de bioscopen te zien.

Op de hoogte blijven

Om op de hoogte te blijven van films  2013 is het verstandig om regelmatig de website van jou plaatselijke bioscoop in de gaten te houden. Hier verschijnen alle films op die op korte termijn zullen verschijnen. Ook is de Amerikaanse website imdb een erg goede bron om op de hoogte te blijven van de laatste films en kun je beoordelingen lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here