Het is hip om tv te kijken op een tablet

0
26
blog placeholder

het nieuwe televisie kijken doe je op je iPad of tablet

Het gebruikelijk tv kijken wordt steeds minder regelmatig gedaan door consumenten. Men wil zelf uitmaken welke uitzending men bekijkt en wanneer. Uiteraard heb je daar ook al andere apps voor op een iPad of tablet. Toch is het ook hip om televisie te kijken op je tablet of iPad.

De meeste providers in Nederland leveren al de mogelijkheid om televisie te kijken op je tablet of iPad. Hiermee kan je dan direct naar series kijken die op dat moment op de televisie zijn. Over het algemeen zijn alle gangbare zenders te bekijken. De meeste providers bieden een pakket aan van omstreeks 30 zenders. Het verschilt wel per aanbieder qua meer functies.
Televisie kijken op een tablet is een hele nieuwe aspect van tv kijken. Hierdoor kan je b.v. samen op de bank zitten en televisie kijken, terwijl je allebei wat afzonderlijks kijkt. Misschien minder gezellig, maar aan de andere kant een van de twee hoeft niet naar de computerkamer om wat anders te kijken.
Zo gezegd is het een nieuw verschijnsel en voorlopig is het ook nog vol in ontwikkeling. Momenteel is het eigenlijk alleen nog maar mogelijk om thuis waar je het televisie abonnement hebt lopen televisie te kijken op de tablet. Ik verwacht dat onder andere met de komst van 4G het in de de komende tijd ook mogelijk zal worden om buitenshuis televisie te kijken. Als je bijvoorbeeld onderweg bent naar je baan in de tram. Er zal de komende jaren veel meer te verwachten zijn op het gebied van mobiel televisie kijken. Deze ontwikkelingen gaan heel rap. Een site met meer informatie hierover is tv-op-tablet.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here