Gezellig een avondje naar de film in Bioscoop Hengelo

0
47
blog placeholder

De bioscoop in Hengelo

Wie in Hengelo naar de bioscoop wilt gaan heeft geluk: de stad beschikt over een eigen bioscoop die luistert naar de naam Cinema Hengelo. Deze bioscoop is midden in het centrum gevestigd, op loopafstand van het trein- en busstation. Door de centrale ligging is de bioscoop in Hengelo omringd met diverse leuke horecagelegenheden.

Cinema Hengelo is een grote bioscoop met in totaal 843 stoelen die over 5 verschillende zalen verdeeld zijn. De bioscoop is in principe iedere dag geopend maar kent geen vaste openingstijden. De openingstijden worden bepaald door het aanbod en de starttijden van de films. De kassa gaat een half uur voor aanvang van de eerste film open.

Het filmaanbod van Cinema Hengelo

De bioscoop in Hengelo is een echte traditionele bioscoop. Het filmaanbod bevat de meest populaire films van dit moment voor zowel kinderen als volwassenen. Met name op woensdagmiddag, in het weekend en tijdens de vakanties wordt het aanbod van films fors uitgebreid met de leukste en grappigste kinderfilms van dit moment.

Filmarrangementen: combineer de bioscoop met een hapje eten!

 In de eerste alinea valt te lezen dat de bioscoop in Hengelo omringd is met diverse leuke restaurantjes. In samenwerking met de bioscoop hebben deze eetgelegenheden het filmarrangement bedacht. Het filmarrangement omvat een bioscoopkaartje voor een film naar keuze plus een menu in 1 van de 8 deelnemende restaurants tegen een sterk gereduceerd tarief. Ideaal voor iedereen die een avondje bioscoop Hengelo wilt combineren met een hapje en een drankje.

Wie een bezoek aan de bioscoop in Hengelo wilt brengen, doet er verstandig aan om de website van bioscoop Hengelo te bezoeken. Op deze website is in één oogopslag de bioscoopagenda van de komende dagen te vinden. Naast de bioscoopagenda is ruimte opgenomen voor een overzicht van alle beschikbare filmarrangementen. Een ideaal hulpmiddel voor iedereen die voornemens is om naar de bioscoop van Hengelo te gaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here