Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Welke cursus volgen?

blog placeholder

Meer zelfkennis, meer zelfvertrouwen en meer uitstraling? Veel mensen hebben te maken met een meer of mindere mate van onzekerheid. Het volgen van een cursus kan ervoor zorgen dat je sterker in je schoenen komt te staan. Maar welke cursus is geschikt voor wie? Vraag advies of ga zelf te rade op welk vlak jij onzeker bent. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling en maak jezelf zo sterker op de arbeidsmarkt.

Assertiviteitscursus
Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om assertief te zijn. In de wereld van scherpe concurrentie is het goed om voor jezelf op te komen en te zeggen wat jij wilt. Voel jij je onzeker bij het geven van je eigen mening, het uitspreken van een idee of bij het opkomen voor jezelf? Met een assertiviteitscursus ontdek je hoe je met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht voor je eigen mening uit kunt komen. Je leert daarbij niet alleen de vaardigheden, je leert ook meer over jezelf en waar deze onzekerheid vandaan komt. Zo kun jij gericht werken aan een goede oplossing.

Communicatiecursus
Bij het werken aan persoonlijke ontwikkeling kiezen veel mensen voor het volgen van een communicatiecursus. Communicatie is een essentieel onderdeel van je ontwikkeling dat je nodig hebt om je zeker te voelen. Om feedback ergens op te kunnen geven, is het belangrijk om te weten hoe je dit het beste kunt doen om een positief effect te bereiken. Of misschien moet jij veel gesprekken voeren in je werk en ben je benieuwd welke gesprekstechnieken je bij welke gesprekken kunt toepassen. Met een communicatiecursus leer je deze gesprektechnieken, daarnaast kom je meer te weten over waar jouw onzekerheid vandaan komt.

Waar wil jij aan werken?
Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dan is het eerst belangrijk om te weten waar jij nog onzeker in bent en waar je je precies in wilt ontwikkelen. Zo kun je kiezen voor een cursus op maat, waar je het optimale uithaalt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here