Taalcursussen volgen

0
9
blog placeholder

Alle Taalcursussen op één website.

Voor zowel reizen, zaken doen als gewoon connecten met anderen is het spreken van een andere taal altijd een aanwinst. Thuis-Opleiding.nl biedt taalcursussen van thuisstudie aanbieders: wij vergelijken cursussen en geven scores en prijsvergelijkingen. We zijn daarom hét startpunt voor een thuis taalcursus

De wereld wordt steeds globaler. We leven op een planeet waar we (helaas) niet dezelfde taal spreken. Hoewel Engels de meest globale taal is, zijn er nog genoeg mensen die het niet spreken en die de voorkeur geven aan Mandarijn (Chinees) of Spaans. Ook Indisch, Russisch, Frans, Duits en Portugees zijn grote wereldtalen die door honderden miljoenen mensen gesproken worden als eerste taal of als tweede taal (1). De website Thuis-Opleiding.nl vergelijkt alle thuisaanbieders (NTI, LOI, NHA enz.) van taalcursussen die je vanuit thuis kunt volgen. We selecteren de aanbieders op kwaliteit en prijs en geven u een advies.
 

Welke Taalcursus gaat u volgen?

 
Welke vreemde taal wilt u leren? Bijv. een taalcursus Frans of een taalcursus Duits of misschien zelfs wel een taalcursus spaans? Wat u ook wilt, wij bieden taalcursussen van Chinees tot Arabisch, van Nederlands tot Spaans.
 

Bezoek nu Thuis-Opleiding.nl voor alle taalcursussen

 
Vrijblijvend ons aanbod inzien? Dat kan altijd. We wensen u veel succes met vergelijken en kiezen! De taalcursussen die op dit moment overigens het meest populair  zijn, zijn de volgende:
1 Arabisch
2 Chinees
3 Duits
4 Engels
5 Frans
6 Italiaans
7 Japans
8 Nederlands
9 Portugees
10 Russisch
11 Spaans
 
 
1 Een tweede taal is een taal die men beheerst, maar niet als moedertaal. Een wereldtaal fungeert vaak als tweede taal; zo beheersen veel moedertaalsprekers van het Nederlands daarnaast in meerdere of mindere mate een wereldtaal, het Engels. Maar het omgekeerde is niet het geval: lang niet íédere tweede taal is een wereldtaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here