Rob van de Rhee over tentamens

0
22
blog placeholder

Het maken van tentamens vindt niemand leuk en zo heeft Rob van de Rhee zijn mening er ook in de jaren over gevormd. Bij veel volwassenen heeft het woord tentamens echter een leukere invulling dan bij de naar school gaande tieners en adolescenten. Zodra ze het woord tentamen horen zijn ze even uit hun dagelijkse ritme en denken ze terug naar die leuke oude school tijd. Lekker spelen met vrienden en vriendinnen in de pauze op het schoolplein.

Op de basisschool was het nog vooral tikkertje, knikkeren of een ander fysiek spelletje. Op de middelbare school begon alles toch wat serieuzer te worden en zo had ook Robert van de Rhee zijn eerste vriendinnetje in de eerste van de middelbare school. Op dat moment kwamen ook de tentamens wat er voor zorgde dat er gekozen moest worden tussen de liefde of studeren. Gelukkig werd Rob van de Rhee er door zijn ouders op gewezen dat hij ook best voor de middenweg kon gaan. Want de zogenoemde middenweg staat er om bekend dat je dan van beide walletjes kunt snoepen en zo overal genoeg van mee krijgt.

Zorgen dat je alles goed voorbereid en leert zodat je daarna nog even naar je liefje kunt gaan. Dit is dan ook het advies dat je uit dit verhaal kunt opmaken. Er zijn zoveel leuke dingen in de wereld maar je moet ook minder leuke dingen doen om de leuke dingen te kunnen blijven doen. Rob van de Rhee hoopt dat jij hier wat mee kunt en dat jij zo jouw leven een leukere invulling kunt geven. Er is namelijk niets zo leuk dan een leuk sociaal leven hebben en tegelijkertijd succesvol zijn zodat je een leuk huisje hebt met een leuke auto en meerdere malen per jaar op vakantie kunt zonder dat je echt op het geld hoeft te letten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here