Hoe, wat, waarom? Alle antwoorden op jouw vragen.

0
18
blog placeholder

Antwoord op je vraag

Soms kom je voor vragen te staan die je zelf niet kan beantwoorden. Je hebt op Google gekeken en vrienden en kennissen geraadpleegd. Helaas lijkt niemand hier een antwoord op te weten. Gevolg: die vraag blijft maar in je hoofd hangen…

Hoe? Zo.

Gelukkig is er nu een site waar je met al je vragen terecht kan. Bij HoeWatWaarom.nl maakt het niet uit waar het over gaat. Door de grote groep leden is er altijd wel iemand die jouw vraag kan beantwoorden. Wil je een eigen zaak beginnen? Of wil je weten waarom artsen meer verdienen dan andere beroepen, zoals bijvoorbeeld barkeepers? Misschien wil je wel weten welke auto beter en goedkoper is? Stel simpelweg de vraag en er is altijd wel iemand die je kan beantwoorden. Het kan soms even duren voordat er iemand is die antwoord kan geven op jou vraag, maar je krijgt na een tijdje gegarandeerd antwoord. Hoe specifieker de vraag, hoe langer het kan duren. Immers, degene met de juiste kennis moet jouw vraag eerst onder ogen krijgen voordat deze beantwoord kan worden.

Help mee met jouw antwoorden

Natuurlijk werkt het ook andersom. Ook jij kunt je kennis delen met de rest van Nederland. Hoe meer mensen dit doen, hoe groter de totale kennis wordt. Een veelgemaakte fout is om te denken dat jij niks kunt toevoegen. Er is altijd wel iemand die een vraag heeft over een onderwerp waar jij heel veel vanaf weet. Het zou zonde zijn om jouw kennis niet te delen met andere, vind je ook niet?

Prijzen winnen

Door actief mee te doen op de site maak je ook nog eens kans op mooie prijzen. Elke maand winnen de meest actieve leden. Beantwoord dus zoveel mogelijk vragen, zorg ervoor dat jouw antwoord wordt gekozen als ‘beste antwoord’ en wie weet krijg jij een gratis stedentrip cadeau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here