Een thuisstudie Spaans starten

0
7
blog placeholder

Een thuisstudie Spaans is leuk !

Vele cursisten gingen u al voor. Een cursus Spaans volgen is zoals gezegd zeer populair. Grote delen van de wereld hebben de Spaanse taal als voertaal. Daarnaast zult u na het volgen van deze cursus ook in uw vrije tijd, bijvoorbeeld tijdens een vakantie naar Spanje, ook merken dat het Spaans helemaal niet zo moeilijk is dan het lijkt.
U leert spelenderwijs de Spaanse taal met behulp van goed cursusmateriaal. Een ander groot voordeel is dat u uw eigen studietempo kunt bepalen. Er zijn geen vast startdata of einddata. Ook beginnen en eindigen bepaald u dus in principe helemaal zelf. Dit maakt de thuisstudie Spaans gewoon een erg leuke cursus om te volgen.

Niveau

Er zijn diverse niveau’s waarop de de cursussen kunt gaan volgen. Als start raden wij natuurlijk de opleiding Spaans voor beginners aan. Hoewel weinig woorden direct herkenbaar zijn, zal de cursist vrij snel de basisbeginselen van de Spaanse taal aanleren en beheersen.

De thuisstudie Spaans voor gevorderden gaat natuurlijk verder. Iedereen die een basisopleiding Spaans heeft gevolgd kan gewoon doorstromen naar de opleiding voor gevorderden. Na het afleggen van deze cursus zult u als cursist een aardig mondje Spaans kunnen spreken.

Examen en diploma

U kunt voor alle cursussen natuurlijk een examen afleggen. Vaak volgt na het met succes afleggen van het examen een certificaat dat u in de praktijk (bijvoorbeeld voor uw beroep) kunt gebruiken en inbrengen.
Ook kunt u natuurlijk een HBO of MBO examen Spaans afleggen bij erkende instellingen in Nederland. Indien u slaagt voor het examen ontvangt de deelnemer een volwaardig diploma of certificaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here