Betekenis van je naam

0
73
blog placeholder

Heb je je zelf eens af gevraagd wat je naam betekent of waar het vandaan komt? Lees dan even verder, in deze artikel gaan we uitleggen waarom dat belangrijk is en hoe je achter kunt komen wat je naam betekent.

Ieder naam heeft een bepaalde betekenis en ieder ouder heeft heel lang ver de naam van zijn of haar kind nagedacht. Je naam staat dus ergens voor en het is er belangrijk voor heel veel mensen om te weten van hun naam betekent, het is zelfs zo belangrijk dat er hele websites aan gewijd zijn, een voorbeeld darvan is wat betekent mijn naam.nu.

Waar komen namen vandaan
Voor over bekend hebben namen altijd al bestaan maar in een ander vorm, vooral achternamen zijn een nieuwe fenomeen, voornamen zijn van alle tijden, vroeger werd in plaats van een achternaam gezegd de zoon van, dus kees de zoon van jan etc.. In sommige landen wordt het nog steeds op die manier gedaan.

Waarom zijn namen belangrijk
Je naam staat ergens voor en je draagt je naam ieder dag met je mee en iedereen dei je tegenkomt vertel je als eerste je naam, maakt niet uit of het nou op papier is of aan de telefoon of in persoon je vertelt als eerste je naam, het zou raar zijn als je da niet weet wat het betelent, daarnast kunnen heel veel redenen zijn waarom je de betekenis van je naam wilt weten.

Hoe kom je achter de betekenis van je naam?
Er zijn boeken en websites gewijd aan betekenis van namen, het makkelijks is gewoon op internet naar de betekenis van je naam te zoeken of op websites als deze te kijken. Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding vn deze artikel? Stuur mij dan een bericht. Wil je zelf betekenis van een naam insturen? Neem dan contact met mij op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here