Uit welke leasecontracten kunt u allemaal kiezen?

0
15
blog placeholder

Als ondernemer heeft u de mogelijkheid om een leasecontract af te sluiten bij diverse leasemaatschappijen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor shortlease, financial lease, operational lease of flexible lease.

Wat is shortlease?

Shortlease is een standaard leasecontract echter met de mogelijkheid met een korte looptijd. U kunt al kiezen voor shortlease met een looptijd van 2 maanden. Wilt u bijvoorbeeld vaker van auto wisselen? Geen probleem, dan is shortlease de ideale keuze voor u als ondernemer.

Wat is financial lease?

Financial lease is in principe het financieren van een leaseauto. U heeft namelijk de mogelijkheid om na een financial lease de auto over te nemen. Een extra nadeel van financial lease is dat u zelf het onderhoud moet regelen. Tevens betaalt u zelf de overige bijkomende kosten die normaal door de leasemaatschappij voldaan worden.

Wat is operational lease?

Operational lease geeft u alle voordelen van een leaseauto. Kiest u voor een full-operational lease dan heeft u bijna alle extra kostenposten inbegrepen bij uw looptijdperiode. Dit verschilt echter per leasemaatschappij, let dus goed op wat wel en niet is inbegrepen. Extra kostenposten zijn bijvoorbeeld, zomer- & winterbanden, radio, navigatie, onderhoud, apk , belastingen, brandstof en verzekeringen. Laat u daarom goed informeren en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Wat is flexible lease?

U heeft veel voordelen met flexible lease. Deze vorm van leasen geeft u als ondernemer de mogelijkheid om een contract af te sluiten zonder lange looptijden. De opzegtermijn is vaak een maand en u profiteert van de administratieve voordelen. Shortlease heeft weer als voordeel dat deze de mogelijkheid biedt tot het wisselen van merk. Wilt u graag van tijd tot tijd in een andere auto rijden? Kies dan voor shortlease!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here