Wat kun je doen met je kapotte auto.

0
15
blog placeholder

Je auto inruilen?

 

Als je auto in een slechte staat is dan zullen niet veel autobedrijven hier blij mee zijn. Vaak zullen ze je zonder het inruilen van de auto evenveel korting geven dan met het inruilen van je oude auto. Misschien is het dan maar beter om de auto zelf te verkopen? Of om hem op te laten kopen.

 

Je auto op laten kopen!

 

Het gebeurt zeer veel en eigenlijk iedere dag wel dat iemand zijn auto wil verkopen aan een opkoopbedrijf. Een autodemontagebedrijf koopt dagelijks sloopauto’s in en biedt je er een redelijke prijs voor. Ook zijn er veel opkoopbedrijven die de auto’s exporteren naar verre landen. Misschien dat dit de oplossing is om je auto snel en goed te verkopen.

 

Zelf de auto verkopen.

 

Als je geluk hebt dan vind je in deze economisch slechte tijden een koper voor je auto. Het is dan de vraag of ze jouw oude auto wel mooi genoeg vinden. Tevens is het belangrijk om te weten of jouw auto wel het geld oplevert wat je in gedachten hebt. Vaak is het een lang proces en het financiële eindresultaat teleurstellend. Zeker als je de maanden van wegenbelasting en verzekeringspremie betalen meerekent.

 

Snel je sloopauto verkopen?

 

Wacht niet langer en verkoop vandaag snel en gemakkelijk je sloopauto! Zeker als het in een niet al te beste staat is aan een opkoopbedrijf. Ze geven je snel geld en komen in sommige gevallen de auto nog bij je ophalen ook. Wanneer u een schadeauto heeft van worden er vaak hoge inkoopprijzen betaald. Meestal zijn de onderdelen van de auto goed verkoopbaar. 

 

Ontdek nog vandaag wat er voor jou mogelijk is! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here