Verkeersregelaars inzetten voor evenementen

0
43
blog placeholder

Wat veel voorkomt is dat bedrijven verkeersregelaars inhuren bij Cratos voor het regelen van evenementen. Cratos heeft speciaal voor evenementen verkeersregelaars geselecteerd die bovendien optimaal voorbereid worden op uw evenementen.  De verkeersregelaars staan jaarlijks op veel locaties tijdens evenementen zoals festivals, concerten, sportwedstrijden en beurzen. Het ene evenement is het andere niet, dat weet Cratos als geen ander. Om deze reden worden de verkeersregelaars voorafgaand aan elke evenement uitvoerig geïnstrueerd. Hiermee garandeert Cratos dat de verkeersregelaars altijd passen bij het evenement.

Tijdens een evenement is een goede doorstroming van het verkeer erg belangrijk. De verkeersregelaars van Cratos zijn hier in getraind en kunnen met lastige situaties omgaan. Het wil bijvoorbeeld wel eens voorkomen dat festivalbezoekers onder invloed zijn. Lastige situaties waar de verkeersregelaars van Cratos goed mee om kunnen gaan.

Naast evenementen zijn ook verkeersincidenten situaties waar vaak verkeersregelaars worden ingezet. Cratos weet dat zo’n situatie van tevoren niet is te voorspellen en het dus belangrijk is dat verkeersregelaars zo snel mogelijk op locatie zijn. Om dit te kunnen garanderen heeft Cratos door heel Nederland verkeersregelaars beschikbaar en kan er bijna altijd personeel geleverd worden. Het uitvallen van een verkeerslicht of spoorweg, stroomstoring of gesprongen waterleiding zijn voorbeelden waar vaak een verkeersregelaar wordt ingeschakeld.

Als u of uw organisatie binnenkort een evenement in de planning heeft, denk dan eens om de verkeersregelaars uit te besteden aan Cratos. Dit neemt uw organisatie een enorme last uit handen waardoor u zich volledig kunt richten op het evenement zelf. Cratos zal per evenement analyseren hoe de verkeersregelaars voorbereid moeten worden zodat deze altijd goed ingelicht op uw evenement verschijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here