Velgen van OXXO als je kiest voor kwaliteit

velgen

Voor de naam OXXO, altijd met hoofdletters geschreven, werd gekozen omdat het een anagram is. Dat betekent dat je het van links naar rechts en van rechts naar links kunt lezen. OXXO velgen worden niet alleen binnen Europa maar wereldwijd gedistribueerd vanuit het moederbedrijf in Duitsland. Overal ter wereld rijden auto’s met OXXO velgen, want ze zijn voor tientallen merken en typen auto’s verkrijgbaar.

Waarom kiezen klanten voor OXXO?

De reden waarom autobezitters voor OXXO kiezen is duidelijk: De velgen zijn met zorg en oog voor kwaliteit gemaakt. Een autobezitter die prijs stelt op mooie velgen kiest ze met zorg. Dit is de groep autobestuurders die niet zomaar een auto koopt, maar zijn trotse bezit helemaal naar eigen smaak wil aanpassen, met een uitstraling die past bij de eigenaar. OXXO begrijpt dat als geen ander en brengt daarom al vele jaren een breed assortiment aan velgen op de markt. De echte liefhebber zal nog moeite hebben zijn favoriete autovelgen uit te kiezen want het assortiment is zeer breed. 

De handige configurator van OXXO maakt kiezen gemakkelijk

Wanneer je het assortiment van OXXO bekijkt dan begint het je misschien te duizelen. Welke velg kan ik kiezen voor mijn merk en type auto? Welke velg past het beste bij het model auto dat ik rijd? Als je het lastig vindt om hier zelf een keuze in te maken dan kun je natuurlijk een deskundige om advies vragen. Maar er is nog een andere optie. OXXO heeft op zijn website namelijk de unieke Configurator. Je kunt kiezen uit twee opties: Je kunt merk, type en andere kenmerken handmatig invoeren of gebruik hiervoor de HSN, TSN en VSN code die op het kentekenbewijs vermeld zijn. Door deze codes in te voeren weet het systeem direct om wat voor merk en type auto het gaat en krijg je direct te zien welke OXXO velgen hiervoor geschikt zijn. Voor sommige auto’s is slechts 1 model velgen van OXXO beschikbaar, maar het kan ook dat je uit meerdere modellen kunt kiezen. Je weet in ieder geval zeker dat de velgen passend zijn en dat je ze met een gerust hart kunt laten bestellen.

De pareltjes van OXXO

OXXO is er de afgelopen jaren in geslaagd om echte pareltjes op de markt te brengen als het om velgen gaat. Het is een merk dat geliefd is bij autobezitters die voor wie hun wagen niet zomaar een gebruiksvoorwerp is maar die er echt iets moois van willen maken. We lichten 3 fraaie velgen uit het assortiment van OXXO

Brave Black

De OXXO Brave Black heeft 5 dubbele spaken. Het is een stoere en massieve velg die dankzij het bijzondere design toch zeer sportief oogt. De OXXO Brave is niet alleen in het zwart verkrijgbaar, je kunt ook kiezen uit een uitvoering in zilver. Deze velg is uiteraard ook geschikt voor winterbanden.

Hyperion

De OXXO Hyperion is eveneens leverbaar in zowel zwart als zilver, waarbij je voor de zwarte velg ook kunt kiezen voor zwart gepolijst. Dit bijzondere ontwerp kenmerkt de veelzijdigheid van OXXO. Deze velg is speciaal ontworpen voor SUV’s en andere zwaardere transportwagens. De velg is ‘winter proof’.

Charon

De OXXO Charon is een uitstekend voorbeeld van degelijk design met een fraaie uitstraling. Deze velg is leverbaar in zwart en zilver en heeft een robuuste uitstraling. De Charon is beschikbaar voor diverse automerken waaronder VW, Audi en Seat. Deze velgen zijn uitstekend geschikt om in de winter te rijden, het materiaal is prima bestand tegen winterse omstandigheden.

OXXO, het merk voor sportieve rijders

Is jouw auto voor jou meer dan alleen maar een vervoermiddel en wil je er echt iets moois van maken? Dan zijn velgen van OXXO een prima keuze. Dankzij het ruime assortiment en de sublieme kwaliteit koop je velgen waar je vele jaren plezier van hebt. Het is een merk dat we meteen gerust hart aanbevelen voor iedereen die kwaliteit en een fraai design belangrijk vindt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here