Veilig op weg met een Bobike fietsstoeltje

0
15
blog placeholder

Bobike brengt zijn fietsstoeltjes in verschillende modellen op de markt. Om te beginnen zijn er drie verschillende modellen die allemaal zijn opgedeeld in een standaard uitvoering en een luxe uitvoering. Voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar (9 tot 15 kilogram) is er de Bobike mini. De Bobike mini wordt op het stuur gemonteerd. Dit model is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Bobike Mini classic en de Bobike Mini Exclusive. De classic is de standaarduitvoering en de exclusive is de uitvoering met meer toeters en bellen en een iets fraaier uiterlijk. Wanneer het kind ouder wordt heeft u een stoeltje nodig dat meer gewicht kan dragen. Een stoeltje kan in dat geval niet meer op het stuur worden gemonteerd. Voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar is er daarom de Bobike Maxi. U kunt kiezen voor een Maxi Classic die bevestigd wordt aan de zadelstang of een Maxi Classic die wordt bevestigd op de achterdrager. De Maxi Classic die op de drager wordt bevestigd is uitgerust met het Quickfit systeem, een zeer makkelijk en ingenieus systeem waarmee u makkelijk uw fietsstoeltje kunt bevestigen.
 
Speciaal voor kinderen van 5 tot 10 jaar is er het Bobike Junior Classic fietsstoeltje. Dit fietszitje is speciaal ontworpen voor kinderen van 20 tot 35 kilogram.
 
Bobike fietsstoeltjes staan bekend om hun veiligheid en duurzaamheid. Bobike is een Nederlands merk en staat garant voor kwaliteit. Bobike zal binnenkort haar driemiljoenste fietszitje fabriceren.
Bobike is een van de bekendste en populairste merken, maar zeker niet het enige merk voor fietsstoeltjes. Naast Bobike is er nog het bedrijf GMG dat de bekende Yepp fietsstoeltjes maakt, ook het Portugese merk Polisport wint hard aan marktaandeel. De merken doen qua kwaliteit zeker niet onder voor Bobike en Polisport is zelfs nog een stuk goedkoper.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here