Sloopauto afvoeren

0
8
blog placeholder

Uw sloopauto aanbieden

Heeft u een kapotte auto? Of is uw auto APK afgekeurd. Heeft u te horen gekregen dat u een rekening moet voldoen van honderden of duizenden euro’s als u nog een jaar met uw auto wilt blijven doorrijden. U kan tegenwoordig heel goed uw sloopauto verkopen. Enkele bedrijven hebben zich gespecialiseerd in het inkopen en het ophalen van sloop en schadeauto’s. Zo ook sloopauto online hier kan u online uw sloopauto aanbieden. Er wordt dan vaak dezelfde dag nog met u contact opgenomen.  Er zal dan een eerlijke taxatie op uw auto zal plaatsvinden.

De demontage van uw kapotte auto.

Nederland zit vol met autosloperijen, demontagebedrijven zijn kopen uw auto graag in. Er wordt nog weleens gedacht dat het afvoeren van een auto geld kost. Dit is niet waar! Vaak worden er leuke vergoedingen betaald voor uw sloopauto. De auto zit vol met bruikbare onderdelen daarnaast bestaat de wagen voor een groot deel uit oud ijzer wat ook al snel enkele euro waard is. Natuurlijk wordt de auto milieu vriendelijk gedemonteerd, zodat er geen oliën in het milieu terecht kunnen komen. Dit gebeurd met de vloeistof vrij installatie waar over het demontagebedrijf beschikt. Chemische afval zal worden afgevoerd naar gecertificeerde verwerkers, voornamelijk koelvloeistof en freon kan niet worden recyclet.

Natuurlijk zijn niet alle onderdelen van uw kapotte auto herbruikbaar. Veel onderdelen zijn versleten of helemaal verroest. De bruikbare onderdelen worden geselecteerd en gecontroleerd op werking. Vaak kan er ook nog garantie geven worden op het tweedehands onderdeel. Veel onderdelen worden gekocht door autobedrijven of consumenten die graag voor een leuk tarief auto willen blijven rijden. Want nieuw kan altijd nog.

Uw schadeauto verkopen.

Naast sloopvoertuigen kunt u bij de sloperij ook terecht met uw schadeauto. Is uw auto total loss ? Dan worden er vaak nog een hoge vergoedingen voor gegeven. De onderdelen van jonge schadeauto’s kunnen immers goed worden door verkocht. Daarom heeft de sloperij altijd interesse in u schadeauto.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here