Mazda 3 Sedan uit Duitsland importeren

0
91
blog placeholder

Op 26 oktober jongstleden heeft de importeur van de Mazda 3 Sedan de prijs van dit nieuwe model bekend gemaakt. De prijs die bekend was geworden op de showroomintroductie van dit nieuwe model, dat plaatsvond op 26 oktober, is 22.690 Euro. Het is voordelig om een Mazda 3 Sedan te importeren.

Nieuw model, importeren Duitsland
De geschiedenis leert dat in Nederland compacte sedans niet erg populair zijn. De Mazda 3 Sedan hoopt hier verandering in te brengen, want zij hebben een frisse nieuwe kijk gegeven op deze compacte sedans.
Mazda probeert potentiële kopers over te halen om de auto aan te schaffen door de gunstige voorwaarden die eraan hangen. Het beste kunt u deze Mazda importeren uit Duitsland, daar kun je veel voordeel pakken op BPM. Deze nieuwe Mazda is namelijk niet alleen compact, maar heeft ook prima rijkwaliteiten. Deze wagen heeft een 120 pk viercilinder-benzinemotor, die ervoor zorgt dat de auto snel weg is en rijdt als een zonnetje.

Uitrusting
Dit nieuwe model van Mazda zal uitkomen in drie verschillende modellen. Het standaard model van deze wagen is de TS. Deze auto is voorzien van onder andere 16 inch lichtmetalen velgen, bluetooth, climate control en een kleurenscherm met HMI-commander. Dit heeft ook zijn pluspunten voor de BPM.
De meest luxe variant van dit model is de GT-M. Deze wagen bevat een elegante lederen bekleding, 18 inch lichtmetalen velgen en het Bose premium-audiosysteem, dat speciaal is ontwikkeld voor de Mazda 3.

Leasen van Mazda
Mazda doet de zakelijke rijder niet tekort met dit model, want Mazda heeft een speciale zakelijke variant gemaakt op dit model, namelijk de Mazda 3 Sedan Skylease. Deze auto, die speciaal bestemd is voor zakelijke rijders, is te bestellen met zowel een benzinemotor als een dieselmotor. Deze Skylease versie heeft een standaard 20% bijtelling en is uitgerust met handige gadgets. Zo heeft hij parkeersensoren, een verfijnd navigatiesysteem, climate control en cruise control. Buiten het importeren en voordeel pakken op BPM kun je dus ook een Mazda leasen.
Verder heeft deze auto 18 inch lichtmetalen velgen, bi-xenon koplampen en een sierlijke lederen bekleding. De auto is verder ook te verkrijgen in een automaat versie, wat 2000 Euro duurder is. Bovenop dat biedt dit model de zakelijke rijder ook de Skylease+. Dit model bevat nog meer verfijnde en luxueuze gadgets, zoals het nieuwe Bose audio systeem.

Wilt u ook een auto importeren uit Duitsland >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here