Hoe monteer ik een Peugeot Vivacity kappenset?

0
678
blog placeholder

Uiteindelijk gebeurt het iedereen een keer. De kleur van die mooie Peugeot Vivacity die u een aantal jaar geleden kocht begint u zo langzamerhand wel een beetje te vervelen. U kunt uw kappen spuiten of een nieuwe kappenset monteren. In dit artikel richt ik mij op het monteren van een nieuwe Peugeot Vivacity kappenset. Hoe bereidt u zich voor? Hoe gaat u te werk en waar moet u op letten? Het komt allemaal aan bod.

Hoe monteer ik een Vivacity kappenset?

Een Vivacity kappenset monteren is helemaal niet moeilijk en kan eigenlijk door iedereen gedaan worden. Waar moet u op letten? Houdt uw werkplaats geordend en zorg dat u geen speednuts of parkers kwijtraakt. Mocht u ze toch kwijtraken dan kunt u ze op sommige webwinkels wel nabestellen. Demonteer om te beginnen uw oude kappen. Deze heeft u niet meer nodig. U kunt ze natuurlijk als tweedehands op internet aanbieden als ze nog intact zijn. Zorg ervoor dat u uw nieuwe kappen zorgvuldig monteert. Ga niet wrikken of forceren als u ziet dat het niet lukt. Er is geen bepaalde volgorde ofzo die u moet aanhouden. U zou binnen een uurtje of anderhalf uur klaar moeten zijn. Let wel op het voorspatbordje! Vaak past een voorspatbord van een Vivacity kappenset alleen op een Vivacity Sportline. U dient dan een adaptersetje mee te bestellen zodat u het voorspatbord ook op uw gewone Vivacity kunt plaatsen.

Hoe werk ik mijn Vivacity kappenset af?

De afwerking is natuurlijk erg belangrijk! U kunt op internet een setje stickers of een sjabloon bestellen voor weinig geld. Een setje zou u rond de 20 euro moeten kosten. Vaak kunt u alleen maar Vivacity Sportline stickers kopen. Maar u kunt het sportline gedeelte er natuurlijk gewoon afknippen als u dit niet op uw scooter wilt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here