Goedkope parkeeropties vlakbij Schiphol

0
11
blog placeholder

Veel mensen denken dat het duur is om vlakbij Schiphol te parkeren, maar dit is onjuist. Op Schiphol zelf parkeren is enorm duur, maar bij de verschillende parkeeraanbieders in de buurt betaal je slechts enkele euro’s per dag.
 

Goedkoop parkeren rondom Schiphol

 
Er zijn de laatste paar jaren een groot aantal parkeerplek aanbieders vlakbij Schiphol om te concurreren met Schiphol zelf. En natuurlijk het feit dat het grootste deel niet zoveel wilt betalen om de auto te laten staan als ze op vakantie gaan. De parkeerplekken vlakbij Schiphol zitten wel enkele kilometers van Schiphol zelf af, soms tot wel 15 kilometer. Maar dit is geen probleem, aangezien vrijwel alle aanbieders zelf een service aanbieden om jou ook geheel gratis te vervoer naar Schiphol zelf, met bijvoorbeeld een shuttle of taxi. Makkelijker kan het dus vrijwel niet worden gemaakt.
 

Parkeeropties vergelijken

 
Om de beste optie te vinden om goedkoop parkeren Schiphol, is het slim om alles op een rijtje te zetten. Zowel de afstand, de prijs en de betrouwbaarheid. Er zijn namelijk een groot aantal aanbieders dat het soms even lastig is wat de beste optie is. Hierdoor is het handig om een lijstje te maken van de top 5 aanbieders, zodat je vervolgens de beste keuze maakt om jou auto te parkeren.
 
Extra optie parkeeraanbieders
 
Naast de prijzen is het ook handig om te kijken welke extra’s de parkeeraanbieders aanbieden, aangezien sommigen bijvoorbeeld jou auto een schoonmaakbeurt geven of wat anders leuks waardoor dit soms voordelig kan zijn. En natuurlijk is het handig om te kijken of je gebracht wordt naar Schiphol en weer opgehaald, anders kost je dit natuurlijk ook geld.

Dus ga je binnenkort op vakantie? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden om je auto lekker te laten op een veilige parkeerplaats rondom Schiphol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here