Ga je erop uit? Huur een bus!

0
20
blog placeholder

Het plannen van een groepsvakantie, bedrijfsuitje of misschien wel een bruiloft van je beste vriend, dit zijn leuke dagen om naar uit te kijken. Eindelijk even weg van het bureau en genieten van de vrije dagen. Er is al een hele planning gemaakt wat er op de dagen gaat gebeuren en bijna alles is al geregeld, behalve… ja het vervoer.

Hoe ga je met de groep op de plaats van bestemming komen? Want samen reizen is natuurlijk veel gezelliger dan alleen. De reis moet zo comfortabel mogelijk zijn. Een bus huren met chauffeur biedt uitkomst. Hiervoor hoeft niemand zich zorgen te maken wie ‘De Bob’ moet zijn. Daarnaast hoef je zelf niet op zoek te gaan naar een buschauffeur. Maar welke bus past het beste bij jouw situatie?

Een bus huren met chauffeur is een ideale optie voor een groep. In deze bus kan de groep gezamenlijk en gemakkelijk naar de bestemming gebracht worden.

Een bus huren heeft zo zijn voordelen:

  • (Grote) groepen kunnen tegelijk vervoerd worden
  • Extra Reiscomfort
  • Zelf de vertrektijd bepalen

Voor het vervoer zijn er verschillende soorten bussen, namelijk:

  1. Taxibus voor 8 personen
  2. Minibus voor 15-20 personen
  3. Midibus voor 27-35 personen

Het kan natuurlijk ook zijn dat de groep groter is dan 35 personen. Voor grotere groepen is er de mogelijkheid om een touringcar te huren met een chauffeur.

Voor touringcars zijn er 3 soorten bussen, namelijk:

  1. Touringcar 44-66 personen
  2. Dubbeldekker 70-90 personen
  3. VIP/Partybus 20-45 personen

Extra Reiscomfort

Comfort tijdens een lange reis is een belangrijk aspect. De touringcar beschikt over luxe stoelen, waarin je optimaal kunt genieten van de reis. De stoelen zijn verstelbaar, zodat een powernap een stuk aangenamer wordt.

Zelf de vertrektijd bepalen

Je kunt zelf de vertrektijden bepalen. Hierdoor ben je niet afhankelijk van dergelijke dienstregelingen. De chauffeur met de betreffende bus zal op locatie staan zoals vooraf is afgesproken en je kunt zonder problemen op reis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here