Elektrische bakfietsen voor in de stad

0
30
mensen en fiets

Elektrische bakfiets

Wanneer je eenmaal gewend bent aan een bakfiets, wil je natuurlijk niets anders meer. De elektrische bakfiets biedt hiervoor de oplossing. Een elektrische bakfiets die het meenemen van bagage naar elke plek die je wenst een stuk gemakkelijker maakt. Anders gezegd, het is een gemak voor iedereen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende merken op de markt verkrijgbaar. Daarom is het goed om altijd de merken onderling te vergelijken voordat je een elektrische bakfiets koopt.

Altijd gemakkelijk je kinderen vervoeren

Het belangrijkste voordeel van een elektrische bakfiets is natuurlijk het feit dat je kinderen en bagage mee kunt nemen. Dankzij de grote bak kun je je kinderen overal mee naartoe nemen. Ook kan je gemakkelijk je kinderen naar school brengen en dit gaat veel gemakkelijker dankzij de elektrische trapondersteuning. Bekende merken zijn Bakfiets.nl, Babboe en Urban Arrow.

Nooit meer verkeerd schakelen

Schakelen, het is heel gemakkelijk, maar toch kan het nog weleens misgaan. Dat geldt niet wanneer je op de elektrische bakfiets stapt. Dan gebeurt het schakelen namelijk automatisch. Wanneer je over wegen fietst die nogal variëren, bijvoorbeeld in de heuvels of juist in de stad, dan is het natuurlijk lekker wanneer je fiets zelf de juiste stand voor je opzoekt. Op die manier hoeft geen enkele weg een echte uitdaging te vormen. Je trapt overal even gemakkelijk en houdt altijd de juiste snelheid. Het bedienen doe je heel gemakkelijk door de bediening die op het stuur is gemonteerd hiervoor te gebruiken.

Bakfietsen.nl Cargo Bike

Met dank aan de elektrische motor zijn de Bakfiets.nl bakfietsen ook nog eens zeer krachtig. De 250 W, 40Nm motor is bovendien zeer stil. Daarbij komt dat de e-bike ook is voorzien van een zeer sterke accu. De 10,5 Ah 36V accu kan gebruikt worden om tot wel 70 kilometer mee te fietsen voordat de volle batterij geheel leeg is. De maximale snelheid die daarmee ongeveer gehaald kan worden, bedraagt 25 kilometer per uur. Daarmee hoeft de Bakfiets.nl Cargo Bike dus niet onder te doen voor welk ander model je dan ook bekijkt in de collectie van Bakfiets.nl. Alle reden om deze bakfiets serieus te overwegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here