Eindhoven Airport – taxi, bus of met de auto

0
20
blog placeholder

Wat zijn de mogelijkheden om bij Eindhoven Airport te komen?

Er zijn verschillende mogelijkheden, onder andere:

  • busvervoer,
  • een beroep doen op familie of een kennis,
  • met de taxi
  • of met uw eigen auto gaan.

 

Openbaar vervoer (bus)

Een makkelijke optie aangezien de terminal direct naast de bushalte zit. Maar is openbaar vervoer de juist optie? Dit hangt veel af van de tijd waarop u moet vliegen. De meeste charters vliegen op lastige tijden. Het kan gebeuren dat u al om 2 uur in de nacht op de luchthaven moet zijn. In de meeste delen van Nederland is er dan geen openbaar vervoer ter beschikking. In de nacht reizen betekent dan dat u een andere manier moet verzinnen om op het vliegveld te komen.

 

Dit is niet het geval bij Eindhoven Airport waar de charters meestal op gunstige tijden vliegen. U kunt dus makkelijk gebruik maken van openbaar vervoer. Eindhoven Airport is eenvoudig en snel bereikbaar met het openbaar vervoer. Dichtbij de terminal is de bushalte waar u in en uit kunt stappen. De luchthaven is vanaf Eindhoven CS met bus 400 en 401 bereikbaar en deze reis duurt 20 minuten.

 

Een beroep doen op familie of een kennis

Heeft u een familielid of kennis die u heen kunt brengen? Op het eerste gezicht lijkt dit op een voordelige optie. Echter, zodra u het totaal plaatje onder de loep neemt is het vaak genoeg gunstiger om te kiezen voor openbaar vervoer of voor parkeren op Vliegveld Eindhoven. Wanneer u gebracht en later weer afgehaald wordt moet uw familielid of kennis heen en weer rijden. Dit is niet alleen vermoeiend voor de bestuurder, maar de brandstofkosten kunnen ook heel duur uitkomen.

 

Met de taxi

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om met de taxi naar Eindhoven Airport te rijden. U hoeft dan niemand te vermoeien voor de reis en u wordt voor de terminal afgezet. Het nadeel van een taxi is natuurlijk de prijs.

 

Met uw eigen auto gaan

In dit geval hebt u wel een veilige parkeerplek nodig voor uw wagen voor al die dagen. In vele gevallen moet u hiervoor de hoofdprijs betalen. Het loont dus om uit te kijken naar de voordeligste prijzen voor parkeren bij Eindhoven Airport. En natuurlijk is het ook lekker om 2 uur in de nacht niet op zo een parkeerterrein te staan, maar gebracht te worden. Eazzypark – Parkeren Luchthaven Eindhoven is een aanbieder van parkeerplaatsen die dat ook doet. De chauffeur zet u voor de juiste vertrekhal en dat is natuurlijk wel prettig.

U draagt uw auto met sleutel dan over aan de chauffeur, hij rijdt uw auto vervolgens naar het bewaakt en omheind parkeerterrein. Deze chauffeurs helpen u graag met uw bagage. Op de dag van terugkomst zorgt de chauffeur ervoor dat uw auto klaarstaat voor de aankomsthal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here