Een kapotte auto verkopen

0
9
blog placeholder

Hoe kunt u uw sloopauto snel en gemakkelijk verkopen?
 
Het gemakkelijkste is om op het internet uw auto te verkopen. Op het internet kunt u de gegevens van de auto invoeren om er een bod op te krijgen. U vult het merk, het bouwjaar en het model in of laat dit op basis van het kenteken automatisch doen. Ook vult u in wat er kapot is aan de auto en waarom u hem wilt verkopen. Vaak krijgt u nog dezelfde dag een bod op uw auto binnen. U kunt dan beslissen of u de auto wilt verkopen of niet.
 
Wat als u de auto verkoopt?
 
Als u de auto verkoopt dan is het belangrijk, dat u de auto overdraagt aan de nieuwe partij. Deze dient dan te zorgen voor de wegenbelasting, de APK en alle andere zaken. Zorg dat dit goed en correct wordt afgehandeld. Het is immers niet meer uw auto en dan wilt u dit ook netjes zwart op wit hebben toch? Daarom krijgt u een correct vrijwaringsbewijs.
 
Zelf brengen of laten ophalen?
 
Als u uw kapotte auto heeft verkocht dan is het vaak een probleem om de auto te vervoeren. U kunt hem niet zelf meer naar de garage rijden. Waarschijnlijk heeft u ook geen aanhanger of een oprijwagen waar u de auto mee kunt vervoeren. En dan is het gewoon slimmer en verstandiger om de auto op te laten halen door de partij, die de sloopauto van u heeft gekocht.
 
Wacht er niet te lang mee!
 
Hoe langer u wacht met het verkopen van uw kapotte auto, hoe slechter deze wordt. Het stilstaan van een auto is nooit goed voor een auto, ook niet als deze al kapot is. Het is daarom verstandig om nog vandaag een goed bod op uw auto te krijgen. Een goed bod op uw auto kan ervoor zorgen, dat u niet meer naar de sloopauto hoeft om te kijken. En dat alleen al kan veel geld voor u waard zijn. Vaak zijn auto met namen diesel voertuigen zijn duur in de motorrijtuigenbelasting. Hoe eerder u de auto heeft verkocht u meer geld u bespaard voor anderen doeleinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here