Zal de Samsung Galaxy S4 alles waarmaken?

0
6
blog placeholder

Afgelopen jaar was de Samsung Galaxy S3 de grote topper binnen de smartphone markt. Samsung brak record na record met de verkoopcijfers van de S3. Dit succes was te danken aan de vooruitstrevende technieken die de S3 bevatte. Een quadcore processor een groot scherm en allerlei nieuwe functies maakten veel consumenten warm om het toestel te gaan kopen.

Nog niet zo lang geleden heeft Samsung hun Samsung Galaxy S4 smartphone aangekondigd. Over details en specificaties van het toestel gaan heel veel geruchten, maar nog geen één gerucht is bevestigd door Samsung zelf. Zo zou het toestel een octa core processor gaan krijgen met een 5 inch Full HD scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De prijs van een abonnement samenstellen in combinatie met de S4 telefoon is nog niet bekend.

Twee weken geleden heeft Samsung officieel bekend gemaakt dat zij een speciaal Unpacked Event gaan houden op 14 maart waarbij de Galaxy S4 dan uiteindelijk toch aan de wereld gepresenteerd gaat worden. Dit zal geen geheim evenement zijn waarbij alleen de pers aanwezig mag zijn. Het evenement zal live uitgezonden worden op de grote billboards van Time Square in New York. Zo kan iedereen meegenieten wanneer ’s werelds mogelijk beste telefoon gepresenteerd gaat worden.

Of Samsung met de S4 het succes van de Galaxy S3 gaat overstijgen blijft nog de vraag. Er zijn nu natuurlijk veel meer kapers op de kust zoals Sony met hun Xperia Z. Daarnaast heeft HTC hun top toestel de “One” net uitgebracht met specificaties die er ook niet om liegen. Aan de populairiteit van de Galaxy S4 zal het in ieder geval zeker niet liggen. Tientallen websites maken er een dagtaak van alle geruchten en nieuwtjes in kaart te brengen. Na de presentatie zullen we de specificaties allemaal weten en dan zullen de vergelijkingen beginnen te komen. Als gratis mobiele telefoon zullen wij de S4 denk ik de komende tijd nog niet kunnen krijgen in combinatie met een abonnement. Samsung kennende zullen zij het toestel snel na de presentatie in de winkelschappen laten komen te liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here