5 Beste Gaming Gadgets voor de PS4

sony ps4

Ben jij een échte gamer? Met de beste gaming pc ben jij niet meer weg te slaan achter het scherm. Voor jou alleen maar eersteklas apparatuur. Maar wist je dat je veel meer kunt doen om jouw game ervaring naar een nieuw level te brengen? Namelijk met gadgets. Tegenwoordig hebben de technieken zich zo ver ontwikkeld dat de spellen uitgebreider en levensechter zijn dan ooit. Er zijn dan ook ontzettend veel gadgets die jouw gamewereld nog realistischer en spannender kunnen maken. Omdat het er behoorlijk wat zijn, zetten wij de 5 beste gaming gadgets voor de PS4 op een rijtje! Zodat jij je tijd niet kwijt bent aan het zoeken en lekker snel verder kunt met jouw favoriete game!

  1. PowerA DualShock 4 Dual Charging Station

Als je vaak gamet weet je vast dat een controller erg snel leeg gaat. Balen! Vooral als je midden in een spannend spel zit. Daarom is het hebben van twee controllers echt heel handig. Je switcht van controller en laadt de ander in de tussentijd op. Mocht je ze nou allebei willen gebruiken, kun je ze ook tegelijkertijd opladen in de PowerA DualShock 4 Dual Charging Station. Als je meerdere controllers laad je er twee aan je playstation op en twee aan de Charging Station. Zo kun jij altijd met al je vrienden gamen!

  1. PS4 Gaming Headset

Je vraagt je vast wel eens af of je moet investeren in een goede ps4 gaming headset. Maar er is niets zo irritant als tijdens het gamen geluid horen van de radio of televisie uit een andere kamer. Dus of je nou chat met je vrienden of luistert naar de voedstappen van de tegenstander, een gaming headset kan écht wel het verschil maken. Een goede headset produceert namelijk een helder en gebalanceerd geluid. Daarnaast geeft het ook comfort tijdens langdurig gebruik. Als jij jouw game skills nog verder wilt ontwikkelen, is een headset aanschaffen een goede stap!

  1. Game Drive

Je kent het wel, heb je net een nieuw spel aangeschaft is het geheugen van je PlayStation vol. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om oude games te verwijderen. Maar dit is natuurlijk erg zonde van alle tijd die je daarin hebt gestopt. Niet doen dus! Kijk daarom eens naar een Game Drive voor je PS4. Hier sla je al je oude favoriete spellen op en kun je altijd genieten van alle nieuwe games.

  1. VR-headset

De wereld op je scherm komt tot leven met een PS4 VR-headset! Deze headset zorgt voor een next level game ervaring. En laat dat nou precies zijn waar de meeste gamers naar streven. Je kunt zelfs met het Social scherm je vrienden laten meegenieten. Zij zien op het tv-scherm wat jij in de headset ziet. Een unieke ervaring!

  1. Racing Wheel

Is autorijden écht jouw ding? Voor de PlayStation 4 bestaan een aantal van de beste race games. Hoe vet is het als jij deze race ervaring kunt uitbreiden met een stuur en voetpedalen?! De ervaring van autorijden wordt dan net echt. Zo race jij iedereen eruit!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here