Waarom een goede cover kiezen voor je iDevice

blog placeholder

Logo
Wat is jouw belang bij dit artikel?
Dit artikel helpt je om je iPhone de beste bescherming te geven en dus te voorzien van een langere levensduur.

Wat kan ik doen om mijn iPhone de beste bescherming te geven?
Bedenk eens bij je zelf waarom je je iPhone wilt beschermen en tegen wat wil je hem beschermen.

Wil je graag dat je beeldscherm mooi blijft en wilt u geen cover om je iPhone? Kies dan voor een hoog kwalitatieve screenprotector folie. Een screenprotector is een heel dun folie dat je over je beeld heen plakt. De folie hecht zich aan het scherm doormiddel van statische electrischiteit en laat dus geen lijm sporen of iets dergelijks achter.

Wil je geen screenprotecotor over je beeldscherm is dat ook prima maar besef je dan wel dat krasjes en andere schade eerder zijn aangericht dan met een screenprotector, wij adviseren dus om wel een screenprotector folie aan te brengen op je beeldscherm. Het is ook mogelijk om een cover om je iPhone te maken.  Indien je een cover om te iPhone wilt kies dan niet voor een cover dat je gehele look van de iPhone wegneemt, op den duur zal je hieraan gaan ergeren en heb je minder plezier van je iPhone. Conclusie: Kies direct voor een mooi uitziende cover zodat je niet zo snel weer een nieuwe cover dient aan te schaffen.

Wij van iPhone Accessoires Olst bieden enkel hoogwaardige kwaliteits covers die niet je mooie iPhone look wegneemt. Een mooi voorbeeld is de Metal Air Jacket voor de iPhone 4/4s of de 5, klik hier om de cover eens te bezichtigen.

Kortom kies voor hoge kwaliteit en bespaar niet op screenprotectors of covers. Zo kunt je op langer termijn blijven genieten van je geweldige iPhone.

Met vriendelijke groet,

iPhone Accessoires Olst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here