Verkoop Samsung Galaxy S4 van start

0
3
blog placeholder

Hét nieuwe toptoestel van Samsung is sinds afgelopen zaterdag te koop in de winkels, de nieuwe Galaxy S4. De S4 is de opvolger van Samsung’s populairste smartphone ooit, de S3. De S4 draait op de nieuwste versie van Android en heeft oogbesturing.

De S4 weegt slechts 130 gram en is maar 7.9mm dik. Mooie specificaties al, maar het wordt nog beter:
De Galaxy S4 beschikt onder meer ook over een 1.9GHz Qualcomm Snapdragon, 2GB RAM werkgeheugen intern geheugen tot 64GB(!), 5.0 inch Super AMOLED Full-HD display.

Verder heeft de S4 ook nog een goede camera, met 13 megapixels.
De oogbesturing is misschien wel het coolste aan deze nieuwe telefoon. Als je bijvoorbeeld een filmpje aan het kijken bent, en opeens wegkijkt, dan merkt de S4 dat. Hij zet de video dan op pauze totdat je weer naar je telefoon kijkt zodat je niks mist, hoe handig is dat!

De Samsung Galaxy S4 is vanaf 699 euro te verkrijgen in Nederland, met 16 GB intern geheugen. Ook is de S4 uiteraard verkijgbaar in combinatie met een abonnement. De Samsung Galaxy S4 Abonnementen zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten.

Samsung heeft verder ook nog aangekondigt dat het met een waterdichte en stofdichte Galaxy S4 gaat komen, net zoals een concurrent van Sony. Deze versie wordt ergens in mei verwacht.

En net zoals bij de andere telefoons, wordt er voor de S4 ook weer verwacht dat er een \’mini\’ versie gaat komen. Net als de iPad mini, de (binnenkort verwachtte) iPhone mini, S3 mini etc.
We zijn benieuwd!

Bent u ook zo benieuwd naar de S4, bestel de S4 dan nu!

Is de S4, met zijn 5 inch scherm, nog te klein voor u, denk dan aan de Galaxy Note, of aan de nieuw aangekondigde Galaxy Mega met zijn 6,3 inch echt wel groot genoeg. De kleinere tablets hebben namelijk dit formaat 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here