Uw defecte smartphone zelf repareren.

0
12
blog placeholder

Door mijn ervaring met het repareren van Smartphones weet ik als geen ander hoe simpel het is om je defecte smartphone te repareren ook al lijkt het alsof je hem weg kunt gooien.

Natuurlijk maakt het wel uit wat het defect is, de meest voorkomende defecten zijn een gebroken touchscreen/digitizer, microfoon of speakertje dat niet meer werkt, tril motortje dat niet meer werkt, een scherm dat alleen zwart beeld geeft of gewoon het uiterlijk dat er niet meer uitziet.

helaas is bij waterschade je telefoon niet meer te redden, en de kans is dat je beter een nieuwe telefoon kunt kopen dan je telefoon proberen te maken.

Waarom willen wij jou helpen bij het maken van je telefoon?

Nou gewoon omdat het eigenljk zo simpel is dat zelfs iemand zonder al te veel verstand van electonica het makkelijk zou kunnen doen met behulp van een goed filmpje of howto. Tevens is het zelf repareren van uw toestel niet alleen beter voor uw portemonee het is ook goed voor het milieu, want je gooit je telefoon niet weg maar verlengt juist z’n levensduur, zo komen er minder veel schadelijke stoffen in het milieu. Zelfs al gebruikt u de smartphone niet meer dan nog is het voordeliger de telefoon te maken, want waaschijnlijk (zoals bij veel mensen) ligt uw defecte smartphone jaren in een latje en word de smartphone jaren later een keer weg gegooid, terwijl u deze telefoon ook nog kunt repareren en verkopen. Stel: U heeft nog een Iphone 3GS met een gebarst scherm in de kast liggen maar u hebt zelf al een tijdje een andere telefoon dan zult u waaschijnlijk niks meer doen met de Iphone terwijl deze in goede staat nog best veel waard is.

U koopt voor +-10,- een nieuw schermpje en zet deze op de telefoon (kost u ongeveer 30 Min) dan is de telefoon gelijk meer waard en u kunt hem dan verkopen voor +- 80,- op een tweedehands website waar telefoons als deze erg gewild zijn.

Dus wat houd u nog tegen?

 

Kijk op DefecteTelefoon.nl en ontdek wat u nog kunt doen met uw defecte telefoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here