Telefoonverzekering afsluiten?

blog placeholder

Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit en een telefoon erg kwetsbaar is voor schade, zijn er goede telefoonverzekeringen op de markt. Een telefoonverzekering is een verzekering die schade gemaakt door u zelf, of door anderen, aan u telefoon vergoedt. Zo kan een telefoonverzekering uitgebreide dekking bieden tegen waterschade, valschade of zelfs tegen diefstal. Hierdoor kunt u erg veel geld besparen. Dit omdat een nieuwe telefoon meestal enkele honderden euro’s kost en voor een goede telefoonverzekering bent u maar enkele euro’s per maand kwijt.

Tevens wordt de premie bepaald aan de hand van: de nieuwwaarde van de telefoon, de dekking die de verzekering biedt en het eigen risico. Zo betaald u voor een simpele telefoon minder premie dan bijvoorbeeld voor de allernieuwste iPhone. En in de meeste gevallen geldt, hoe beter de dekking hoe hoger de premie. Diefstal of verlies is echt wel een uitstekende dekking, logischerwijs is de premie hiervan ook hoger. Ook het eigen risico heeft invloed op de premie. Hoe lager het eigen risico, hoe hoger de premie.

Het indienen van een schadeclaim gaat meestal via het internet. Een groot voordeel hiervan, is dat de schadeclaim gelijk bij de verzekeraar binnen is en op werkdagen zal de claim dus zo snel mogelijk verwerkt kunnen worden. Hierdoor kan u schade nog sneller afgehandeld worden.

Er kan nu overduidelijk geconcludeerd worden dat een telefoonverzekering een verstandige keuze is. Ten eerste levert het zekerheid op, vooral omdat een ongeluk in een klein hoekje zit en een klein ongelukje kan al schade veroorzaken. En ten tweede als u daadwerkelijk schade maakt, bespaardt het u ontzettend veel geld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here