Smartphone oorlog is begonnen

0
7
blog placeholder

De Samsung Galaxy S4 zal de laatst uitgebrachte smartphone worden in de nieuwe generatie smartphone oorlog. Sommige mensen denken dat Samsung dan achter het net gaat vissen. Maar Samsung kennende hebben ze een hele grote troef achter de handen. De Galaxy S4 gaat een verschuiving in de smartphone techniek teweeg brengen

Sony heeft onlangs de Xperia Z smartphone uitgebracht. Dit is de eerste next gen smartphone op de markt. Next gen wilt zeggen dat het toestel een groter Full HD scherm heeft en een quad core processor. De Sony Xperia Z is ook nog eens volledig waterdicht. Zou dit toestel het succes van de S4 kunnen gaan dwarsbomen? Dat moet nog blijken in de toekomst.

HTC heeft ook hun eerste next gen smartphone aangekondigd, de HTC One. Dit toestel heeft ook een Full HD scherm en een sublieme camera. HTC vistte vorig jaar achter het net door de uitgave van de Galaxy S3. Zal dat dit jaar ook weer gebeuren?

Samsung houdt de details over hun nieuwe toestel nog compleet stil. Geruchten gaan dat het toestel een octa core processor krijgt. Dit is een CPU met wel 8 kernen. Daarnaast zou het toestel ook een full hd scherm krijgen en nog andere specs. Op 13 maart zal de smartphone worden aangekondigd en het publiek zit er met goesting op te wachten.

Of ze met de Galaxy S4 ook het verkoop record van de Galaxy S3 gaan verbreken blijft de vraag, want dat record was wel heel extreem. Mensen zijn tegenwoordig wat minder snel met het kopen van een nieuw toestel wat ook te maken heeft met de krediet crisis. Toch denken de meeste specialisten dat Samsung zijn marktleider positie zal behouden, zelfs na de uitgave van de Galaxy S4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here