Sim only en de aanbiedingen

0
5
blog placeholder

Het lijkt zo mooi, die gratis telefoon die je krijgt als je deze aanschaft met een abonnement. Het woord gratis doet onbewust toch iets met ons en daardoor hebben we al snel het idee dat we hier met een bepaalde aanbieding te maken hebben en dat we er snel bij moeten zijn voordat deze ten einde is. Toch is er in geen geval sprake van een aanbieding wanneer je een mobiele telefoon gratis krijgt bij een abonnement. Alhoewel je de telefoon inderdaad voor niks bij je abonnement krijgt wekt het woord gratis toch een verkeerd beeld bij ons op.

Telefoon bij abonnement

De telefoon die je bij je abonnement ‘krijgt’ is alles behalve gratis. De prijs van je telefoon wordt namelijk dubbel en dwars terug verdiend met de kosten die je betaalt voor je abonnement. Misschien denk je dat je enkel voor je abonnement betaalt, maar in werkelijkheid zitten hier natuurlijk ook de kosten voor je mobiele telefoon bij inbegrepen. En dat voor een periode van 12 of 24 maanden, afhankelijk van de duur van je abonnement. Je kunt je dus voorstellen dat deze kosten makkelijk worden terugverdiend door providers.

Sim only biedt oplossing

Alhoewel je bij een sim only abonnement geen telefoon krijgt biedt sim only toch de oplossing als je graag goedkoop uit wilt zijn voor je telefoon abonnement. Met alle sim only aanbiedingen die er momenteel zijn kun je gemakkelijk al vanaf een paar euro per maand een leuk telefoon abonnement afsluiten. Nadeel is dus wel dat je al een telefoon moet hebben, anders heb je niks aan je sim only abonnement. Mocht je geen telefoon hebben, dan is het nog altijd voordeliger om een telefoon los te kopen. Vaak zijn er ook aanbiedingen voor wat betreft losse telefoons, dus deze zou je dan kunnen koppelen aan je abonnement. Op http://www.simonlyaanbieding.org/vergelijken-van-abonnementen/ kun je nog wat specifieke informatie lezen over het vergelijken van sim only abonnementen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here