Samsung Galaxy Note 3: The Next Big, Big Thing!

0
10
blog placeholder

De Galaxy Note Serie van Samsung.

De Samsung Galaxy Note 2 is nog geen half jaar uit of we zijn alweer bezig met de Samsung Galaxy Note 3 en dat is mooi, want wat is er nou leuker dan lekker weg dromen bij iets waarvan je nog haast niets weet?

De samsung Galaxy Note serie van Samsung zou vast niet nieuw voor je zijn, misschien heb je er zelf een of heb je er ooit iemand mee zien lopen, De Note serie van Samsung is over het algemeen wat groter dan de standaard modellen van smartphones tegenwoordig. De flagships van grote merken als HTC, Sony, Samsung hebben allemaal een scherm van rond de 4,3″ tot 5″ groot, de Note serie van Samsung gaat daar iets overheen. De samsung Galaxy Note 1 heeft een 5,3″ scherm en de Note 2 heeft een scherm van 5,5″ wat dus al flink groter is dan de normale smartphones. De samsung Note 3 gaat volgens geruchten daar zelfs nog overheen met een scherm van 5,9″ of zelfs 6,3″. De geruchtenmachine is flink aan het draaien en we zijn dus ook van nog niks zeker.

De Samsung Galaxy Note 3

Het ziet er naar uit dat als we de geruchtenmachine mogen geloven dat de nieuwe Note III een revolutioniar toestel word met onder andere de volgende specificaties:

Bron: Note3.nl

Processor 2.0 GHz Octa-Core(4x 2.0Ghz Cortex A15 + 4x 1.4GHz cortex A7)GPU: Mali T678
Geheugen & opslag 4 GB RAM geheugen
64/128 GB opslag
Micro-SD slot (tot 128 GB)
Scherm 5,9 Super Amoled Full HD
1920 x 1080 pixels
Camera Achter: 16 Megapixel, 1080p video opname met 30 FPS, LED flitser, Autofocus
Voor: 2.2 megapixel, 1080p video opname met 30 FPS
Batterij Capaciteit: 4000 mAh (verwisselbaar)
Afmetingen 153 mm Hoog, 80mm Breed, 8mm Dikte
Gewicht 220 gram
Kleuren Wit & Zwart
Besturingssysteem Android 5.0
Overig: NFC, 4G ondersteuning, Bluetooth 4.0
Stofbestendig, waterbestendig.
SIM: Micro-SIM
Aansluiting: MicroUSB

Mochten deze specificaties die gebaseerd zijn op geruchten en kijkend naar vorige Note toestellen waar zijn dan zou dit wel is een hele snelle en mooie telefoon kunnen worden. De Note 3 met een 5,9″ Full Hd Amoled scherm zou revolutionair en ongekend zijn, in samen werking met de 2.0GHz processor en de Mali-T678 Zou je wel is een van beste en meest technologische hoogstaande Phablet ooit kunnen krijgen.

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, geruchten, specificaties, foto’s en prijzen kijk dan op Note3.nl en stay up to date!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here