Samsung Galaxy Express verslaat krediet crisis?

0
8
blog placeholder

In tijden van economische crisis kopen consumenten natuurlijk veel minder snel een telefoon. Als ze dan uiteindelijk een smartphone kopen dan willen ze niet meteen de duurste hebben. Het is daarom belangrijk voor telecom fabrikanten dat ze een goede variatie hebben in het aanbod van diverse toestellen. Samsung heeft hier slim op in gespeeld, die al bekendheid heeft verworven met hun befaamde Galaxy toestellen lijn.

De Samsung Galaxy Express is een uitgeklede versie van de beroemde Samsung Galaxy S3. De S3 is de best verkochte telefoon in het jaar 2012 en dat was niet voor niets. Het toestel was zijn tijd al ver vooruit en sprak veel klanten aan. Toch kon Samsung veel klanten niet over de streep trekken vanwege de prijs.

Hier komt de Samsung Galaxy Express om de hoek kijken. Het toestel heeft een Snapdragon S4 dual core processor met 1.5GHz wat zeer snel is. Het scherm is ook subliem want dit 4.3 inch display is gemaakt met Super Amoled Plus technieken wat extreem heldere en realistische kleuren weergeeft. De 5 megapixel camera maakt goede foto’s en het toestel heeft ook nog een camera aan de voorkant om video telefonie mee te kunnen doen. Daarnaast is de telefoon ideaal te gebruiken in een telefoonhouder auto. Voor een budget toestel is dit zeker een bijkomende luxe die je niet snel verwacht.

Voor mensen die geen zin hebben in een budget telefoon heeft Samsung uiteraard ook een oplossing. In april komt de opvolger van de S3, de Samsung Galaxy S4, in de winkels te liggen. Deze zal uiteraard zeer prijzig zijn maar bomvol met de modernste technieken zitten.Voor ieder wat wils dus!(bron)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here