Redenen waarom je Galaxy Note 3 moet kopen

0
10
blog placeholder

De Galaxy Note 3 is sinds eind september in Nederland te koop. Het is sinds de lancering één van de populairste Android smartphones op de markt en dat is gezien de specificaties en mogelijkheden van de phablet geen verassing. Het toestel heeft een prachtig 5,7-inch super-AMOLED scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Natuurlijk zijn er tegenwoordig meer phablets te koop, maar is er eigenlijk geen 1 die dezelfde ervaring levert als de Galaxy Note 3. Laten we daarom eens gaan kijken waarom je de Galaxy Note 3 moet komen. Als dit redenen zijn waarnaar je op zoek bent dan zal je de Galaxy Note 3 moeten kopen.
 
Hier zijn de vijf redenen waarom jij een Galaxy Note 3 moet bestellen:
 
5,7-inch super-AMOLED scherm
Het scherm van de Galaxy Note 3 is één van de meest indrukwekkende kenmerken. Het 5,7-inch scherm van de phablet zal zonder twijfel direct je aandacht trekken. De resolutie van 1920 x 1080 pixels zorgt voor een pixeldichtheid van 336 pixels per inch en dat is aanzienlijk meer dan zijn voorganger, de Galaxy note 2. Wat het scherm nog beter maakt is de FHD super-AMOLED technologie. Deze technologie is volgens velen superieus aan de LCD-schermen van de concurrentie. Het scherm is hierdoor aanzienlijk helderder en biedt geweldige kijkhoeken, zodat het toestel in elke situatie kan worden afgelezen. Als je gek bent op het kijken van video’s dan helpt het grote 5,7-inch scherm je alleen maar meer te genieten.
 
Camera
Voor degene die gek zijn van het schieten van foto’s en video’s is er ook een goede reden om de Galaxy Note 3 te kopen. Op de achterkant vinden we een 13-megapixel camera en op de voorzijde een 2-megapixel camera. Het is niet de gebruikelijk standaard camera die we ook zien op goedkopere toestellen, want dankzij de Snapdragon 800 processor kan de Galaxy Note 3 video’s schieten in 1080p op 60 frames per seconde, maar kan het zelfs ook video’s opnemen op een resolutie van 4096 x 2160 pixels, ook wel beter bekend als 4K of UltraHD. 4K is naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe standaard voor nieuwe televisies, hoewel de prijzen daarvoor nog wel wat moeten zakken, maar hierdoor is het toestel ook uitermate geschikt voor de toekomst.
 
Processor
Zoals verwacht is de Galaxy Note 3 uitgerust met de Snapdragon 800-soc van Qualcomm met indrukwekkende prestaties. Dankzij deze krachtige processor is de camera in staat om video’s op te nemen in 4K en is er op geen enkel moment lag te detecteren. Niet alleen is de processor erg krachtig, maar dankzij de Adreno 330-gpu draait elke game erg soepel en ziet het er ook nog eens prachtig uit.
 
RAM en opslag
Dankzij de 3GB aan RAM is de Galaxy Note 3 zeer geschikt voor multitasken. Zelfs standaard PC’s hebben tegenwoordig vaak nog maar 2GB aan RAM, waardoor je je kan voorstellen hoe krachtig de Galaxy Note 3 wel niet is. Het is door de 3GB aan RAM zelfs mogelijk om apps naast elkaar te draaien, zo kun je de browser bijvoorbeeld twee keer opstarten en in venster onder elkaar draaien.
 
Op het gebied van opslagcapaciteit is er ook weinig aan te merken op de Galaxy Note 3, want de Note 3 is beschikbaar in een 64GB variant, waarbij het geheugen ook nog eens met 64GB kan worden uitgebreid dankzij de ondersteuning voor microSD kaarten. In totaal beschik je dan over 128GB aan opslagruimte, dat is waarschijnlijk voor het merendeel van de gebruikers meer dan genoeg.
 
Functies
De Galaxy Note 3 is simpelweg een smartphone die bomvol zit met allerlei functies die het leven van de gebruiker makkelijker moeten maken. Of het nou het kijken van video’s is of het werken met de S Pen, alles kan de Galaxy Note 3 aan. De Galaxy Note 3 is een smartphone die je moet kopen als je wilt ervaren hoe je het meest waar voor je geld krijgt. Het is in onze ogen het perfecte voorbeeld hoe een smartphone moet zijn en wij verwachten dat dit in de komende periode niet zal gaan veranderen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here