Ps4 kopen

0
15
blog placeholder

Specificaties Playstation 4

De Playstation 4 werd door Sony in februari aangekondigd. Iedereen was toen al benieuwd naar hoe de opvolger van de Playstation 3 eruit zou zien. Tijdens de persconferentie op 10 juni werd de Playstation 4 in details gepresenteerd. De Playstation 4 zal beschikken over een 500 GB harde schijf met een krachtige processor. Degene die ook over een camera wil beschikken, moet een aparte Eye-camera apart erbij kopen. Dit is mogelijk voor slechts 50 euro. Wil je de Ps4 kopen, lees dan verder.

Toen de Playstation 4 werd gepresenteerd, werden direct de positieve kenmerken – met name ten opzichte van de Xbox One – genoemd. Toen Microsoft nog had gezegd dat er diverse restricties waren, had Sony medegedeeld dat dit niet gold voor de Ps4 en dat Ps4 gebruikers konden genieten van hun vrijheid. Vlak na deze persconferentie heeft Microsoft verplicht ook zijn restricties van de Xbox One weggehaald. De Playstation 4 presteert met name op grafisch gebied beter en neemt minder ruimte in beslag, waardoor de snelheid aan de hogere kant is.

Playstation Plus

Wat wel verplicht is als je online wilt gamen, is een Playstation Plus abonnement. Dit is nodig om online te kunnen gamen. Sony volgt hiermee Microsoft op, die de zelfde strategie hanteert voor zijn Xbox Live Gold abonnement. Momenteel zijn er maar liefst 30 populaire games in ontwikkeling voor de Playstation 4. Verwacht wordt dat in het eerste jaar er meer dan 20 games gelanceerd zullen worden. Een voorbeeld van een dergelijke game is The Order 1886 van Ready at Dawn. De populaire game Final Fantasy XV die enkel voor de Playstation 4 en Playstation 3 beschikbaar zal zijn. Shadow Fall, Killzone, Second Son, NBA 2k14, Assasin’s Creed en Watch Dogs zijn enkele andere games die verwacht worden voor de Ps4.

Releasedatum Playstation 4
Wanneer kun je nou de Playstation 4 daadwerkelijk kopen? Een genoemde datum is 13 november. Onder andere op Mediamarkt staat 13 november als releasedatum genoemd . Sony echter heeft dit niet bevestigd, maar aan de andere kant ook niet ontkend. Binnenkort zal bekend worden wanneer de officiële lancering plaats zal vinden. Ook andere websites noemen 13 november als releasedatum.

Bol.com had aanvankelijk 13 november genoemd, maar heeft dit later aangepast naar 31 december. Wel is de controller van de PS 4 op 13 november te koop bij Bol.com. Op de een of andere manier zal 13 november toch een officiële datum zijn met betrekking tot de PS 4, maar of we echt de gehele gameconsole kunnen kopen weten we nog niet.  De Playstation 4 gaat 399 euro kosten. Al eerder is bekend gemaakt dat de Playstation 4 3 keer zo veel is voorbesteld als de Xbox One van Microsoft. Wil je elke dag het laatste nieuws lezen over de Playstation 4 en de Ps4 kopen, houd deze website dan in de gaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here