PS4 Games

0
10
blog placeholder

Een van de redenen waarom je een Playstation 4 wilt kopen zijn de PS 4 games. Als er geen mooie PS 4 games te koop zullen zijn, dan zal de PS 4 hoogstwaarschijnlijk geen succes worden.
Maar er zullen zeker wel mooie PS 4 games uitkomen. Inmiddels zijn de namen van de games die voor de Playstation 4 gaan uitkomen al bekend. De populairste ervan zullen besproken worden.

Battefield  4

Battefield 4 is een van de langverwachte PS 4 games, want van Battlefield 4 is het al zeker dat het uitkomt op de Playstation 4. Onlangs zijn pre-orders cijfers gepresenteerd en is Battlefield 4 door zijn zeer hoge pre-orders de populairste PS 4 game op het moment. Daarmee laat het games als Call of Duty en Killzone achter zich. Killzone is een andere game die al lang te voren werd aangekondigd voor de PS 4.

Killzone

Killzone die door een Nederlands bedrijf, genaamd Guerille Games,  is ontwikkeld, is een heftige actie game waarvan al diverse trailers online zijn gepubliceerd. Van de trailers blijkt dat het prachtige game gaat worden en wellicht een van de populairste launch games van de PS 4. Want Killzone kan direct bij de lancering van de PS 4 worden gekocht. Verwacht wordt dat Killzone ook een multiplayer gaat krijgen, waardoor het online speelbaar is. Diablo 3 is ook verrassend aangekondigd voor de PS 4. Want deze zou geen PS 4 versie krijgen. Van Diablo 3 zullen zowel een PS 3 als een PS 4 versie uitkomen. Op de Playstation 4 zal het straks mogelijk zijn om Diablo 3 met 4 spelers op een scherm te spelen.

WatchDogs

Watch Dogs maakte veel indruk tijdens de presentatie van de Playstation 4. Ontwikkelaars Ubisoft heeft aangekondigd om een PS 4 versie te maken. Toen de trailer van Watch Dogs werd laten zien, werd er massaal geapplaudisseerd. In de trailer kon je zien hoe een wereld eruit ziet waar technologie centraal staat en alles is verbonden met hoogwaardige technologie. Watch Dogs is in Europa op 22 november uitgegeven voor de PS 3, Xbox 360 en Windows en zal dus binnenkort ook uitkomen voor de Playstation 4.

Knack

Knack is officieel aangekondigd in februari in New York tijdens de Playstation Meeting. Tijdens de game ontdekt de hoofdpersoon Knack dat hij over een speciale vaardigheid beschikt waardoor ijs, metaal en ander soort materiaal opgenomen kan worden in het lichaam, waardoor nieuwe vaardigheden ontwikkeld kunnen worden. Dit zal naar verwachting een zeer leuke vrolijke PS 4 game worden.  Andere PS 4 games die zullen uitkomen zijn Call of Duty, Gran Turismo 6, Deep Down, Daylight, DriveCLub, Fifa 2014, Final Fantasy XV, Assasins’s Creed, Mad MAz, Metal Gear Solid V, Need for Speed.

Wil je een Ps4 kopen, dan zijn al deze games een reden om een Ps4 te kopen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here