Oude telefoon inleveren

0
24
blog placeholder

Mensen staan jaarlijks in de rij om de nieuwe iPhone te kopen, maar vragen zich in veel gevallen ook af wat ze met hun oude iPhone kunnen doen. In veel gevallen zal je bij het afsluiten van een iPhone abonnement altijd nog een behoorlijk bedrag moeten neertellen voor het nieuwste model, zal het daarom niet geweldig zijn om nog wat van dat bedrag terug te kunnen zien?

Oude telefoon inleveren 

Een oude telefoon inleveren kun je tegenwoordig namelijk doen bij 1 van de vele aanbieders die je geld bieden voor je oude iPhone, maar ook andere merken, zelfs wanneer ze niet eens werken.

Bij sommige bedrijven is het zelfs mogelijk om meerdere telefoons tegelijkertijd op te sturen, een handige optie wanneer je als bedrijf zijnde op een milieubewuste manier afscheid wil nemen van je telefoons en er ook nog eens wat voor weer krijgt.

Wanneer je besluit om je oude telefoon in te leveren dan is het belangrijk om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Ieder website gebruikt zijn eigen waardes en de verschillen zijn per merk en telefoon vaak vrij groot te noemen, helemaal wanneer je er meerdere tegelijkertijd opstuurt.

Een oude telefoon inleveren is een eenvoudig proces: je selecteert je telefoon -> ontvangt een envelop of verstuurlabel van de aanbieder -> verstuur de telefoon kosteloos -> en na controle ontvang je het geld binnen enkele dagen op je bankrekening.

Wij raden iedereen wel aan om je iPhone volledig te resetten naar fabrieksinstellingen. Doe je dit niet dan is er een risico dat belangrijke data van contacten, gebruikersnamen, wachtwoorden en e-mails op straat komen te liggen. Een iPhone is eenvoudig te resetten door het instellingen menu te openen, gevolgd door de optie ‘stel opnieuw in’ > ‘Wis alle inhoud en instellingen’, hierna zal alle data worden verwijdert van je oude telefoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here