Opvolger van de HTC One gespot op Chinese website

0
6
blog placeholder

Het is niet vreemd dat de Taiwanese fabrikant het succes door wil zetten. De telefoon viel in de smaak bij blogs en won vele prijzen voor innovatie en schoonheid. Daarom heeft HTC een kleinere variant uitgebracht en onlangs ook de HTC One Max. De opvolger van het originele vlaggenschip is anders, maar blijft veel gelijkenissen vertonen.
 
De HTC M8 is nog steeds van aluminium gemaakt maar heeft wel een dunnere behuizing gekregen. Ook zijn er een aantal wijzigingen in het ontwerp zoals de meer afgeronde hoeken. Het meest opvallende is wellicht de uitsnede boven de camera. Mogelijk komt hier een vingerafdrukscanner zoals bij de HTC One Max ook het geval was.

Specificaties

Verder zijn er nog veel onduidelijkheden maar in geruchten wordt wel gespeculeerd. De HTC M8 zou een groter beeldscherm van 5 tot 5.2-inch aan boord hebben. Onder de motorkap bevinden zich een 2.2GHz Snapdragon 800 processor, 3GB werkgeheugen en de nieuwste software. De opvolger krijgt vermoedelijk als eerste de nieuwe HTC Sense 6.0 skin.
 
De telefoon zou in de eerste helft van 2014 op de markt komen. Hoe de HTC M8 officieel gaat heten, is vooralsnog niet bekend. De foto’s verschenen op een Chinese website, genaamd Eprice. In het verleden is de bron al betrouwbaar gebleken. Er werden namelijk eerder juiste gegevens over niet aangekondigde toestellen gepubliceerd.
 
Ook de grotere versie, de HTC One Max, verscheen eerder in het nieuws door Eprice. Zij vonden toen een van de eerste afbeeldingen van het toestel op Weibo, wat een Chinese versie van Twitter is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here