Mobiel abonnement kiezen, hoe werkt het?

0
10
blog placeholder

Aangezien elke gsm provider frequent een aanbieding doet, zien we soms de bomen door het bos niet meer.
Dit is ook nodig door de grote concurrentie van de verschillende providers ten opzichte van elkaar.
Wanneer er maar keuze zou zijn uit een paar gsm abonnementen of herlaadkaarten zouden we ook geen aanbieding vinden die perfect bij ons past. Daarom is het belangrijk om te vergelijken en zo een gepaste aanbieding te vinden. Eerst en vooral verklaren we het verschil tussen een abonnement en herlaadkaart en hoe we gsm abonnementen en herlaadkaarten vergelijken.

Wat is een herlaadkaart of sim-only?

Een herlaadkaart of een sim-only herlaadkaart dient men te herladen wanneer het krediet op is. Dit herladen kan ook automatisch gebeuren op een bepaalde datum. Op deze manier moet je hier niet altijd aan denken en kom je niet zonder krediet te staan.
In een herlaadkaart zijn een aantal belminuten en ook sms\’en voorzien. Er kan ook een mogelijkheid tot mobiel internet voorzien zijn. Soms zijn er ook een aantal sms\’en of belminuten gratis. Dit hangt natuurlijk af van het gekozen tarief. Sim-only is eigenlijk een andere naam voor herlaadkaart.

Wat is een abonnement?

Een abonnement is een type aanbieding waarbij men zelf niet dient te herladen. Elke maand wordt er een bepaald bedrag betaald aan de provider. Voor dat bedrag krijg je een aantal sms’en en belminuten. Wanneer je over het vastgelegde verbruik gaat, moet je dat extra bijbetalen bij die maand. Een abonnement kan ook enkel gebruikt worden om het effectieve verbruik automatisch te laten aanrekenen, zonder dat herladen nodig is.

Gsm aanbiedingen vergelijken?

Er is de mogelijkheid om alle website’s van de providers te vergelijken. Toch is het beter om op het internet bijvoorbeeld te zoeken naar gsm abonnement vergelijken of gsm sim-only. Je zal website’s zoals http://www.abonnementvergelijken.be/ vinden waarop je makkelijk aanbiedingen kan vergelijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here